.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен

Гел за лице

За какво служи и как се нанася ?

Служи са почистване. Можеше просто да обърнеш някой гел за лице и да прочетеш кво пише.
    Мокриш лицето, слагаш си малко гел на ръцете, масажираш лицето с него и изплакваш.
    Let the psycho plays with you...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Вчера видях в аптеката гел с гранули вътре,който след нанасяне не се отмива с вода

Голям фен
    Еми аз си взех този на Билка и отзад не пишеше как се нанася, но аз го нанесох точно така - с лек масаж ... а не трябва ли да се втрива в лицето или не е нужно ?

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от darka1
    Еми аз си взех този на Билка и отзад не пишеше как се нанася, но аз го нанесох точно така - с лек масаж ... а не трябва ли да се втрива в лицето или не е нужно ?
    На мокро лице,леко разтъркваш.Не е нужно да натискаш,да травмираш кожата...Сипваш малко в ръката и нанасяш на лицето,разтриваш и изплакваш.Нещо като все едно си миеш ръцете с течен сапун....Оф,дано да си разбрала от обяснението ми.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Цитирай Първоначално написано от darka1
    На мокро лице,леко разтъркваш.Не е нужно да натискаш,да травмираш кожата...Сипваш малко в ръката и нанасяш на лицето,разтриваш и изплакваш.Нещо като все едно си миеш ръцете с течен сапун....Оф,дано да си разбрала от обяснението ми.
    разбрах те

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си