- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Първата мисъл с която се будите за даскало е:
Фък! 6 часа
Айде още 5 минутки.... още 5.. още 5... абе яя... в и 30 ще стана.. Фък! 7 и 5 ... ужс! успах се!
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Офф..Пак ли ве ? Омръзна ми вече !!!
Добре,че наближава края![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
да е са !! .. само още малко !!
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
Първоначално написано от ameli
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
пак ли...спи ми се...още 5 мин. (тук изключвам алармата).....Какво след 10 мин почват часовете...и естествено закъснявам
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
Само още 5 минути (но всъщност стават 15-нямам време за повече).
" ооо ся трябва да ставам да се оправям.. а ми се спи.. "
ми аз ставам с една лека псувня последвана от подремване в тоалетната![]()
![]()
![]()
Ей ся Си Е*a Майката![]()
![]()
- Спи ми сеее!
- Мързи ме, вее.
- Абе, пак ли бе! / И днес ли?
и т.н.
....офф,кво ли да ми е оправданието тая сутрин....да ида до тоалетна там ще го измисля![]()
"Въх!Колко е часа?"'Щот преди много се оспивах за даскало и за т'ва ся все тей викам..![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
писна ми от тая Враца.. да се свършва ,чеее![]()
"Само още 10 минути." когато съм 1 смяна скачам от леглото и се чудя къде е тела, за да го изключа.
/ставам към 6:30 ии .. / " Още малко ".. и след 10 минути брат ми скача на леглото ми аз му казвам "Остави ме да спя бе" и той "ставааааааааай" и аз ест ставам .... то след такова крещене от негова страна ВСЕКИ ден .. няма как
![]()
![]()
![]()