- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Първата мисъл с която се будите за даскало е:
.....ъъъърррммм..деба.....![]()
'ба маааму,пак ли е??
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Мисля си,че много ми се спи и не ми се става.
офф не ми се ходи.
Хора много , Човеци малко !
Оо, Боже ... не отново.
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
Уфф пак тря да ходя, лягам си !
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
"оф писна ми..."![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
"Само още 5 минути.. "![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
пак лиии писна миии охх събота и неделя как ще спа спа.... или офф защо не съм болна, ох трбва да си преговоря преди теста
пак лиии писна миии охх събота и неделя как ще спа спа.... или офф защо не съм болна, ох трбва да си преговоря преди теста![]()
Първоначално написано от Biskfitka
... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...
Росен
искамм да спяя, много ми е добрее![]()
![]()
или
офф пакк английскии ;(
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
монолог с телефона и свирещата аларма с възможно най-бруталната мелодия от сорта на чупещи се стъкла или крещящи хора Wake up wake up waааke up...ще звъннеш ти ще звънеш мама ти и тн и с мъки ставам
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
и неска лии... още 5 минутии ..![]()
'' оф деба ''![]()