- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Първата мисъл с която се будите за даскало е:
Вече никога няма да се събудя за даскало... ;(
Но помня колко псувах на ум сутрин..![]()
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
да ама за университета ще е по яка хранилката ;dПървоначално написано от Lancelot
be free..
Пак ли![]()
На даскалоотивам с кеф ,за да се виждам с приятели.Иначе 1вата мисъл ми е ,че трябва да се изкъпя и да се оправя по-бързо!
Звъни алармата: "Само още 5 минутки" , след 5 мин. майка влиза и пуска лампата и тогава вече почвам да изреждам сума ти и псувни.Т`ва е и първа, и втора смяна.(освен лампата)
Оооф. Сти`а беееееееееееее!!!![]()
![]()
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
ааа пак ли се успах ве![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
shit,, пак ли съм на училище ;;
саааамоо леко ще си затворя очитее,, няма да заспивам![]()
Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]
Мисъл? Рано сутрин? Аз? Главата ми е празна, мисля с очите общо взето.![]()
ще спя на обяд......
"Е*ати ужаса.."![]()
![]()
Girls are magic. They can get wet without water, bleed without injury and make boneless things hard....
"Оф,мамка му,писна мии .. "![]()
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
Оффф аре да свършва тоя скапан ден!
![]()
- only GOD can judge me !! ;]
''Оффффф''![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
------SiNO-------SLM--------
Пак ли веее...![]()
Обикновено така става: 7:10 , майка ми влиза : " Ставай че закъсняваш" Аз "Еййй сегичка..." 9:20 (г/д) Майка ми влиза: " ОЩЕ ЛИ СИ ТУКА,БЕ ?!? " Аз "Къде съм?!"
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein