- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Първата мисъл с която се будите за даскало е:
ex ей сега ще излетя от вкъщи за даскало, само още 5 минутки или още малко![]()
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Мамка му .. няма ли край това мъчение?!!![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Първата ми мисъл е : Мамка му....![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
мамка муууу спи ми сеее.. още 5 минутки.. и накрая ... офф пак се оспах
![]()
"Yesss, пак ще видя някои от момичетата на мечтите си и пак нищо няма да направя по въпроса", "Ехххх, а бях 4 клас едно време...", "Ох, днеска ще е тежък ден, само днес да мине и останалото не е проблем".
Общо взето това са.![]()
Охх кога се мина толкова бързо нощта или пък искам кафе , много кафеИли пък оо не имам контролно 1ви час при оная гадната
![]()
наистина ли е толкова часа...още 5 минутки и ставам ... кога ще дойде събота да се напся...
![]()
![]()
Ох, ше дремна още 5 мин. ...![]()
"Ииииииииииииибаааааххххх хххх маааааааааааааму".
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Аз съм по аболютно същия начин.Мн мразя да стаам рано и като стана вообще не мисля, ми само действам като някаф полу заспал робот.Ии ако някой тръгне да ме разпитва нещо, веднага почвам да мрънкам да се сърдя и тн ... :ддПървоначално написано от SummerDream
да и*ааааааааааааааааааааааа аааа майка муууууууууууууууууууууууу ууууууууууууууууууууууууу![]()
![]()
![]()
ставам веднага и докато си мия очите пак псувам... МРАЗЯ ДА СТАВАМ РАНО
![]()
Ми мене ме буди маийка ми и аз ритам по леглото казвам не беше ли събота и ставам![]()
![]()
Иска ти се.Първоначално написано от kokosety
![]()
Оф чакай още 5 минутки, и си спирам алармата на телефона. Но винаги като кажа 5 минути, се оказва че съм спал още 20. Така че винаги закъснявам.![]()
![]()
Продавам Apple Iphone 3GS Replica с 2 сим карти. - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=357641
''Ставам след 10 секунди...1,2,3,4,5,6,7,8,9,9,9,9,9,9,9,9.. . ''и пак заспивам уж за още 5 минути апък то за 20,понякога и закъснявам,ама те 5-те минути са ми виновни...![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Мисля си , че "ей сега ставам" , но заспивам пак и закъснявам за даскало.. доста често се случва..
Паккк ли бееее :@@:@: ЗАЩооо ?!?!?! Защо?!?! Искаммм да спяяяя! АКо имаше начин да не ходя...пфпфп![]()
![]()
ооо трябва да си събера раницата ... ами ако ем изпитат или по често боже колко ще е яко .. пак ще правим дскалките на луди аклинки .. че може и някоя 6тица да получа![]()
![]()
![]()
![]()
Пак ли даскало...Мамо, може ли днеска да кажем на класната,че съм болна?
Same shit different day![]()
Иначе: ПАк ли бееееееСлед малко ставам... ии сл 10 мин ставам..
i hate schooool![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
"пфф...айде бе,кога стана 7 часа..."![]()
Казвам си: 'Още (х) дни до края на седмицата.' и ставам със затворени очи.![]()
" Е, кога стана 6.... ''![]()
![]()