- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Първата мисъл с която се будите за даскало е:
оф ай днес да не ходя на дск![]()
деааааааааааа
или ае още малкоооо ;D
the sky is the limit.
Мамка му! Защо всяка сутрин като тряа да ходя на даскало, удеалцето ми е толкова мекоо и краката са ми толкова отпуснатии![]()
![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
охх и днес ще си набавя дневната доза кафе..иначее ... ще заспя.. охх .. ще подремна още 15 мин..
Още малко....![]()
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
Първата ми реакция: Ама, къде ми отиде съня ?
След това: Оооо тъпа аларма, трябва да се стане, няма накъде!![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Мисля си колко дена остават до съботаИ после си казвам "Следобед като се прибера ще спа, сега ставам" и никога не лягам следобед
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Оффффф пак ли ?![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
ALARM...snooze...ALARM....snooze....ALARM *checks time* SHIIIIT!!
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Мисловната дейност по това време на денонощието ми е забавена до минимум така че не ми се въртят много мисли в главата освен-оф.. сега трябва да тръгвам и не трябва да закъснявам;дано денят мине добре.. и тем подобни..![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
ооооооооооооооооооооооооф ффффффффффффффффффффффффф ффффффф![]()
![]()
If I played you like a toy?
Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
![]()
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Първоначално написано от donstavrev
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
защо си легнах толкова късно....?? или ooo fuck(оф)
Офф трябва да ствам.. как не ми се ходи..айде само още 5 минутки , а ще се обличам по-бързичко.![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Първоначално написано от cherrygloss
Напрао нямам думи , що тря ставме толкоз раноПървоначално написано от donstavrev
![]()
Офф ебаси майката и днес ли......Ами ако кажа че имам отново мигрена?![]()
![]()
Доста често като отворя очи първото нещо на устата ми е някоя ободряваща псувня че не съм доспал![]()
А по принцип половин час алармата дрънка ,накрая ставам нервен и се питам "Кога мина тва време ?"
Като майка ми идва да ме буди постоянно и викам "След 1 минута наистина ставам, още малко...".
А си мисля " Няма да издържа още половин година", "Спи ми се"
Ми обикновено се наспивах,защотото бях 2ра смяна,но сега като съм 1ва не знам дали ще съм в кондиция да мисля...