- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Първата мисъл с която се будите за даскало е:
+Точно!Понякога и си мисля като се отвия "Колко е студено"Първоначално написано от xoxi
![]()
[b] Was tust du,Was f
И аз съм така... Оставям си прозореза отворен и когато се събудя е арктически студ направо... И си казвам, че ще затгворя прозореца, ще се стопля малко и ще стана тогава. И е същото като при тебПървоначално написано от MartyParty
![]()
Майка ми: Айде ставайй
Мисля си: ФЪК.. тъпото даскало може да почака спи ми се подяволите!! или .. Млъквай майкоо...![]()
![]()
Казвам: още 5 минутки.. или много рано си станала отивай да спиш..![]()
![]()
А понякога, като усетя миризмата на кус кус със скоростта на светлината съм станла и вече ям..![]()
![]()
![]()
просто забравям да мисля. Чувствам се по -добре в моя измислян свят без училище.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
"мамка му.."
"Мамка му,умрех от студ!"
"мамка му..просто ще умра."
Vanity..
Definitely my favorite sin.. ;]]
Ще и е*а майката на тая по <постави името на учителя, който имам първи час.>; Оффф днеска имам цели 7 часа как ще издържа?; Офф днеска имам 2 френски; Офф днеска имам 3 български; Ще и избия зъбите на тая по <постави учител, който ще ме изпитва.> и така нататък. Понякога се случва и Оооо мамка му днеска ми беше контролното по <постави предмет тук> при, което пада едно яко четене в автобуса.
Бележка това се отнася само запърва смята, при втора смяна най-често се събуждам с мисълта "Какво сънувах?"
ооф...пак ли ве,майна![]()
всеки ден едно и също.
Не искам да ставам.
Искам да спя веее..
![]()
Деа спи ми се, писна ми от тва даскало - Тва е когат съм първа смяна
Но после осъзнавам, колко е важно за живота ми, но не мога да се съсредоточа да уча в даскало, просто класа ми е ужас..Когато половината хора са там е по-добре, ама кат дойдат и останалите е ужас
Ама в някои моменти е забавно![]()
"Мамка му! Мамка му! Мамка му! Още е тъмно на вънка ве мамицата ви!!!!!"
ммм ставам, да.... (пак заспивам) ... след 5 мин. - не може да е 6 часа беее... (пак заспивам) ... след още 5 мин. - ставаааам .... (пак заспивам) ... след още 5 мин. - ВАЙ! Ш ЗАКЪСНЕЯ БЕ!!!![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
supeeeeer ! samo sled okolo 40 min shte se vidq s priqtelite si ( vse pak s1m vtora smqna, de)
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
"дееба.......баси бахъра ве! кафе,кафе... "
Брях,брях
Още 5 минути, още 2 минути, още малкооо.
Пак ли бе?
Ох тва шибано даскало.
Дано днес е петък , мамка му мн ми се спи още 10 мин...
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Еми като се събудя и осъзнавам,че следващите 5 часа ще прекарам в компания на досадни съученици и още по-досадни даскали,псувам тихичко към 5 минути да ми утихне яда ...
Same shit,different day .
МРАЗА ЖИВОТА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Охх... спими се още..![]()
Айде още 5 минутки..![]()
![]()
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива