- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Първата мисъл с която се будите за даскало е:
offf koga stana sytrin weeeee![]()
само още 2 минутки ... още 1 ... сега ставам .. след 1 минутка .. олеееезакъснявамм ..
![]()
Ааа F**k ! Няма ли да идват вече събота и неделя?!![]()
Пак ли...
"Офффффф.... да идва по-бързо вечерта, че да си легна пак" :ддд
Ииииии тва няма ли край вееее???![]()
![]()
![]()
![]()
[quote="gabkata132"]оф толкова си ми е топличко и мекичко в леглото не ми се ходи на дск спи ми се![]()
същото или айде да идва лятото бее няма ли край тфа тъпо дск
![]()
![]()
ООООООООООООООООООООООООО ОООООООООФ....Абе айде до и 15... Офф още пет минутии![]()
Тя пази в погледа си тайни. Тя криe истина в лъжите си. Трудно ти e да я задържиш, но не можеш да я пуснеш. Тя те наранява и
болката е всичко, което искаш да усетиш. Тя те подлудява, вбесява, но ти ставаш безпомощен, когато тя ти се усмихне. И може би сe чудиш защо когато света се обръща на ляво, тя се обръща на дясно? Защото момиче като нея e различнo от другите!![]()
не отновооооо!!!!![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
Още малкооо, още малкоооооооо![]()
ами като ми звъни в 5.30h си казвам,как ми се спи и нагласям да ми звъни в 6h и след това си казвм боже ,как ще се оправя за 20 мин![]()
Само още 5 минути .... офф мамка му !! ;дд
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Още пет минутки и ставам.
Леле успах се .. няма да видя приятелят си. (пътуваме с един автобус и много се ядосам когато се успя.)![]()
VampireLover3 и аз така![]()
Само където аз не се успивам. Само заради него ставам. Иначе ми звънят 4 аларми по 5-6 пъти сутрин. От 4:40, като почнат![]()
Мисълта е ; Оххх айде ставай, че пак ще те чака 5минути и накрая ще изпуснете влака.. след 5 минути : стани бе момичеееее, ставаааай.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Трябва да си управя леглото, да се изтропам, да се измия, да се преоблека, да си приготвя торбата и да празнувам :]
Звънне ли ми алармата почти винаги не съм я оставял да свири по 5-10 пъти, а веднага ставам, защото ако поспа още малко, след това ще ми се спи още![]()
Ооо не!!! Пак ли ?Само още малкоо! - и пак се успивам![]()
"Офффф мамка му, няма ли да идва събота бе?"...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ооф, пак ли? :@
"мразя тая шибана мелодия" (относно мелодията на будилника на GSM-a ми)![]()