- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Първата мисъл с която се будите за даскало е:
още 5 минути и ставам .. след като минат тези 5 минути се повтаря същото![]()
Само още няколко минути..![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
И аз така, само че ставам след 5, а не след 10 мин. щото иначе ще изпусна трамваяПървоначално написано от zoreto
![]()
къде е телефона?
колко е часа?
Да не прозвучи клише,но аз си казвам "Ще бъде страхотен ден" и наистина е такъв![]()
![]()
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните :-]
Офф .. само да стане и 20 и ставамм ..![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
мм това е 2рата може биПървоначално написано от BlueMushroom
1вата е яяя да ставам бързо,че имам само час да се оправя...и веднага надувам музиката в слушалките и сипвам чашакафе....после 2ра и 3та![]()
Първата ми е-стани сега,и ти обещавам като се прибера да легна да поспа 1 час,но не ми се случва често да лягам като се прибера.Поне се самоизлъгвам за да стана![]()
![]()
![]()
първата мисъл... Ооф пак лии трябва да ставам
втората- Дали да не се направя на болна?![]()
МАУИ тая по химия чи ма изпита..........голем праз (иии о=е 10 минутки сън)![]()
Първата - оо, пак ли ?! Втората - опааа... успах се ;Д
Първоначално написано от bloodyF
![]()
![]()
все едно са моите мислиии!!!
Преди като ме събуждаше татко всяякаа божа сутрин ми го казваше с един и същ монотонен глас "Ставай" и святкаше лампата![]()
![]()
![]()
Сега кът се събуждам с аларма си казвам "Спокойно Очке ощее само 1/2/3/4/5 дни"![]()
![]()
![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
,,дано да е по-диво от вчера'':P
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Боже...само да не съм се успала..
и след това..още 10 минути..и ставам точно в 6.40 не по-късно..и винаги е доста по-късно![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
още малко....още мъниичкоо, само 5 минутки, добре де - 10....Оппааааааааааа, закъсняваммм![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
"к'ви часове имам...мога ли да си позволя да пропусна xD"
всеки път!![]()
Пфф, пак ли тряа да гледам тея изроди?!![]()
Лелее, всички искате да спите.![]()
![]()
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....