- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Първата мисъл с която се будите за даскало е:
офф. . офффффффффффф![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
офффф...мамка му мн е рано![]()
Първоначално написано от SmilezZz
+
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
otnovo zaksnqvam beee eeeee kak se uspah i avtobusa trqbva da gonq :X
luda mlada ve4eno v beli se zabrkva no vinagi ka6ite opravq otdadena na prqteli
спи ми сеееееееееее ;@@@ , кога ще дойде съботааа ?! ;д или офф какво ще си облека ?!![]()
(h) Ангел & Моисей (h)
понеделник - защо звъни тая аларма бе ... -след 5 мин- .. оф на училище съм ..
вторник/сряда/четвъртък - само още 5 минуткиии ..
петък - последен ден ... най-накрая .. -след известно време- пак се успах![]()
понеделник: уф пак се почва ... вторник: ааа, днес имам първи час ФВС, няма да стана ... сряда: нямам първи час, защо туй нещо звъни? Ъ, то неска трябва да преписвам домашна. ... четвъртък: още малко... петък: е най-сетне
"Veni, Vidi, Dormivi"
След малко ставам (като това след малко понякога може да се превърне в десет минути, ако ми се спи много) xD
i see your true colors and that's why i love you.
"Oффф за Бога!!! Няма ли това даскало да се взриви най-сетне. Искам да спяяяяя!!!" или нещо от тоя сорт![]()
Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.
"ЗАЩОО САМОО НА МЕЕЕЕЕЕЕЕННН"
![]()
![]()
1во събуждане в 07:00 - Само още 5 минутки...
2ро събуждане - wtf 11 часа!? Няма смисъл да ходя.. поне да си доспя![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
" Пффф защо си легнах толкова късно" ... "Мале как ми се спии ... " и " Да идват събота и неделя, че да се наспа"
Е,сяяяяяя още малко и ставам да си изправя косата,че няма да имам време![]()
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
Първоначално написано от Team
хаха и аз съм така
даже също така и " днеска съм болна .. ще си напиша бележка"(това се случва всеки ден .. и все някакви белешки я от лекар я написани по домашни причини )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"
Женска съм
Всяка сутрин една и съща мисъл-''Кой ме прокълна по този жесток начин..?!?!?!''![]()