- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Първата мисъл с която се будите за даскало е:
obiknovenno i az kazvam taka
** ** *** ******* ******* *********, *******, ********, ******* , *** ****** ******** ***** * ****** ******* ******* !!!
Ами първата е: нещастници.
Или пък, аа нее и днес, няма да стане тая!
И си спя.
офф спи ми се ...![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
ми гсм ме забужда в 6.30 офф само още 5 мин....сабужда ме майка ми в 7.15 ОФФФФФ ;д всеки ден става така :Д
''Как ми се спиии''
Аз тръгвам в 6,55 за училище и си навивам алармата да ми звъни в 6 чеса ,и до 6,50 дремя(така по не ми се спи като тръгвам).Преди си навивах алармата за 5,30....![]()
Ами честно казано нямам време да мисля, защото алармата ми е http://www.youtube.com/watch?v=wSNfISnAz-EТова е ЕДИНСТВЕНИЯТ начин да се събудя и като го чуя, направо скачам.
![]()
Вече като съм будна, се чудя кой ден сме днес, после се сещам, че е 6 часа и се ядосвам...обещавам си да легна да поспя като се прибера, но никога не го правя...My life sux![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
офф кога ше дойде събота и неделя да се наспя ;дд
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Дали днеска ще дойде на даскало,искам да го видя.
ооооо не, отново ли ?
бахти майката, и днес ли... понеже аз съм 12 клас и всеки ден ми е еднакъв... ужасно е
Ами аз вече не ходя на у-ще, но в университета е почти същото.
Когато имаме упражнения - " Искам да се гръмна!"
Когато са лекции- "Няма да ходя."
Веднага след като отворя очи: "Чувствам се сънлив, сигурно пак се разболявам. Явно и за днеска ще си взема бележка"![]()
Много рано беееееееееееее!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en