- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Първата мисъл с която се будите за даскало е:
Хаха много се смях с отговоритеОбщо взето същото е и при мен.
първата ми мисъл е нещо от сорта "още 5 минути" или "мамка му" ... както при повечето хора. Рядко се срещат индивиди, които си казват "Какъв хубав ден, птичките пеят, незнам си кво... "![]()
![]()
"Майка му деба,тъпа,скапана,шибана"
"Още 5 минути"
"Пак тряя ставам"
"Офф чай да светна лампата"
"Неее,толкова съм тъпа ... Очите ми ... ;/"
Женско съм ;]
казвам си "кога стана 6:30 еееее" повъртам се 5-10 сек и се надигам изведнъж![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
1. Стига уе мамка муууууууу ... няма ли да идват събота и неделяя ;xx
2. Ще гръмна всеки който ми се мерне пред очите :@
3. Поредния скапан ден
Общо взето това![]()
Последно редактирано от miminka992 : 02-17-2012 на 16:57
Аз слагам телефона в другия край на стаята като се вкючи алармата да се размърдам малко, това много го мразя.![]()
![]()
С мисълта в понеделник оф сега 1ви час при тая опулена крава с 100 тона фдт
-Айде още 5 мин.
-Майко, тихо, след 5 мин. ставам ( и така поне 15 мин.)
-Апфф като се върна от даскало, така хубаво ще си дремна...
-аа очите мииии...
-Защо не съм болен, защооо!!?
-WTF... та аз току що заспах, мамка мууу (дори да съм спал 6-7 часа, ми се струват като 30 мин)
и още много...![]()
Утре ще се събуждам с мисълта "Why am I even alive?"
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
...Мамка му!
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Айде още един ден в даскалото с забавления , смях , малко учене и ходене по коридорите и по стаите !!! Остава ми още съвсем малко от този живот ;( Винаги съм си позитивен![]()
6:30 -още 15 минути
6:45 -още 15 минути
7:00 -още 15 минути
7:15 -Мамка му!
Извинявам се, че пиша тук, но не намерих подходящата тема. Може ли някой да ми намери кратко съдържание на Дядо Горио. Аз намерих едно резюме, но е твърде кратко и буквално нищо не се разбира. Благодаря предварително.
На мен като се сабудя и се сетя за даскало първата дума ми е ПЕДЕРАС, от 4 години се сабуждам с тази дума, когато съм на даскало,
Ще го видя ли днес?!!?! ;dd
Gledaii kak jiweqq *
Тряят ми пари , с тая мисъл се събуждам сяка сутрин преди даскало
Забравих да добавя.В петък имам 2 часа математика 1&последен и тогава следва "Дано госпожата да е болна."
Женско съм ;]