.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Бившия ми .. с нея?

Здравейте всички ..
    Имам малък проблем и търся решение или поне съвет, тъй като приятелите ми не могат да ми дадът. Проблема е, че преди около 2 седмици си имах приятел. Запознахме се на един рожден ден - аз, моята компания с него и неговата компания. Та една от най - добрите ми приятелки също се запозна с него и той показа някакви симпатии към нея. После той изведнъж се влюби в мен, както аз в него и нещата потръгнаха. Но на скоро се разделихме (той пожела) и 3/4 дена след като скъса с мен, той тръгна с въпросната моя приятелка. Аз не разбрах от тях, а от една обща приятелка. Те го пазели и още го пазят в тайна от мен, та да не буда аз наранена, защото той ме зарязал. Проблема е, че тя ми е ПРИЯТЕЛКА и тръгва с него 3/4 дни след като той ме отряза, а аз и споделях чувствата, мъките и притесненията си. Нашата обща приятелка казва, че тя много се страхувала как ще реагирам, но не и личи. Незнам какво да правя и как да се държа с нея. В момента съм много дистанцирана от нея защото ме нарани и наистина незнам как да се чувствам. Моля ви за съвет...
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Ами, не й се ядосвай. Човек не избира в кого да се влюби. Макар, че би било по-честно да ти го каже в очите. Поговори с нея, изяснете се , но не й се сърди, на всеки може да се случи. Въпреки, че тя е предала доверието ти.
    От теб зависи дали пак ще сте приятелки.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ако наистина ти беше приятелка не би тръгнала с бившето ти гаджето, едва 4 дни след раздялата ви.

Сама си направи изводите.

И... притисни я, накарай я да си признае. Ако не го направи, ако те излъже - кажи й, че знаеш. Само не знам дали след това ще може да се наречете "приятелки"... това го решавате вие двете.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Paradise
    Ако тя наистина го харесва много, влюбена и тн, нямаш право да я обвиняваш. В крайна сметка чувствата не питат. Такива неща се случват. Но по абсолютно всяка вероятност не оставай приятелка с нея. Това е чиста проба мазохизъм. Така само дето няма да си способна да го забравиш и само ще ти се припомня, че те е оставил заради друга.

Не я закачай. Напълно нормално е да е да го иска

Така става..момчетата развалят приятелството ..! А момичета се побъркваме по тях..Той ще я зареже и вие пак ще се сдобрите.Но въпроса тук е дали искаш зад гърба си човек,който е готов толкова бързо да те предаде!

ей...ядосвай се повече на момчето отколкото на приятелката си

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Да бе влюбил се в теб,за него си била просто занимавка ..
    И не мисля,че това момиче ти е голяма приятелка.
    Няма какво да направиш,просто се примири

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    и мислиш,че ти е приятелка?каква приятелка само!ако ти беше казала поне или пък да те пита дали имаш нещо напротив ок щеше да си личи,че й пука поне замалко,заебавай ги и двамата и толкова
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

И двамата не заслужават,вниманието ти Съветът ми към теб е да ги игнорираш
    " Руши се светът ми без основи, умират желаните детски мечти... "

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Moмчето е тъпак.Искало е и двете да ви пробва А тя е толкова 'добра' приятелка, че се крие от теб.Имах подобна случка, сега не съм приятелка с това момиче Говори с нея и й кажи, че сте приятелки, за да си споделяте и я питай има ли нещо, което трябва да ти каже

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    и мислиш,че ти е приятелка?каква приятелка само!ако ти беше казала поне или пък да те пита дали имаш нещо напротив ок щеше да си личи,че й пука поне замалко,заебавай ги и двамата и толкова

Благодаря на всички
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Повече от фен Аватара на Gllory
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Ако наистина ти беше приятелка не би тръгнала с бившето ти гаджето, едва 4 дни след раздялата ви.

Сама си направи изводите.

И... притисни я, накарай я да си признае. Ако не го направи, ако те излъже - кажи й, че знаеш. Само не знам дали след това ще може да се наречете "приятелки"... това го решавате вие двете.
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Според мен момчето е излизало с теб, за да се сближи с нея. Наскоро една приятелка скъса с гаджето, и той има-няма седмица по-късно отиде при друга. Оказа се, че той харесвал онова момиче, но понеже тя не била наясно със себи, той опитал да я забрави - с моята приятелка. И когато малко работите между приятелката ми и момчето застудяли, оная разбрала че го харесва. Той заряза приятелката ми и сега е с другата..

Извод : Момчето е използвач. Използвал те е. Щеше да е по-добре ако не те беше залъгвал, а направо те беше помолил да го уредиш с приятелката ти.
    "Приятелката" ти не ти е истинска приятелка. Ако ти беше истинска приятелка, щеше да дойде при теб и да ти каже нещо от рода на: "Харесвам бифшия ти още от преди да тръгнете. Сега когато те заряза ми предложи..и аз искам да опитаме. Но ако ти не искаш ще се откажа от него" (звучи малко като от любовен сериал, но една истинска приятелка щеше да се интересува от чувствата ти и нямаше да тръгва с бифшия ти след няма и 5 дни)

Моя съвет е: Поговори с "приятелката" си. Изяснете се. Помоли я да не те лъже и да ти каже истината. След това сама реши дали ще бъдете още приятелки и й кажи какво мислиш за ситуацията.
    Момчето не струва - по-добре не се занимавай с него.
    Най-важното е да решиш какви ще бъдат от сега на татък отношенията с "приятелката" ти - дали още ще бъдете приятелки или не.

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    бившияяяя с неяяяя ??!?!?! ми ся ко ше праим ?!?!
    If I played you like a toy?

бее я ги оставяй . . голямата работа нали не си лудо влюбена в тоя ?!?
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Бургас
    ми не мноо ясно [-o<

Цитирай Първоначално написано от buuu
    ми не мноо ясно [-o<
    а бее слънчицее май ти е мноого лигаво
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Бургас

Момиче,помисли малко..

Той ти е БИВШ! Не е твоя собственост(той никога не е и бил)Щом не е с теб има право да излиза/ходи с който иска.Ти за него си вече минало..пък и от самата тема горе-долу стана ясно че не сте били кой знае колко време заедно

Не мисля че е редно да се цупиш на приятелката си..Какво очакваш?Той да не си намери никога повече друга ли?Щом си пасват да се вземат

Най-добрият вариант според мен е да забравиш краткотрайната си тръпка и да вървиш напред Миналото затова е минало ... защото То никога няма да се върне или повтори.Остави го там където му е мястото и просто се радвай.че си имала възможността да изживееш хубави мигове

Това ми е толкова познато.Но хвани поговори с него ,да ти обесни всичко какво е що е .

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Ами, не й се ядосвай. Човек не избира в кого да се влюби. Макар, че би било по-честно да ти го каже в очите. Поговори с нея, изяснете се , но не й се сърди, на всеки може да се случи. Въпреки, че тя е предала доверието ти.
    От теб зависи дали пак ще сте приятелки.
    +++
    all day... all night... what the fuck?!

Той предполагам те е използвал от самото начало, за да се добере до нея. . . Той е използвач и идиот. Явно. . .
    А тя не ти е никаква приятелка.
    Не защото е тръгнала с него, чувствата не питат, просто се е влюбила в него и /явно/ и той в нея, за това няма смисъл да ги обвиняваш. . .
    Но не е дошла при теб, не ти е споделила чувствата си към него, не те е попитала дали ще имаш нещо против /а би трябвало/. . . И на всичкото отгоре го крие в тайна от теб. . .

Това не я прави твоя приятелка ни най-малко.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ако найстина се обичат,приеми го.Няма какво да направиш.
    Брях,брях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си