- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Малки като пъпчици по дупето
здравейте на всички ! На 16 години съм и наскоро забелязах,че имам малки пъпчици по дупето и външната горна част на бедратаПреди мисля , че и да съм имала са били сравнително малко.. Нито ме сърбят , нито болят .. Нямат връх, смисъл не са за стискане. Ужасно дразнещи са и незнам какво да правя . Не сам ходила на дерматолог . Исках първо да получа няколко мнения . Кажете , ако някой също е имал такива ! И мнения какво да правя ! Мерсии :*:*
Предполагам от повече седене са ти се получили.. ако седиш много-- нямам представа.Ако искаш върви на дерматолог.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
между другото .. не прекарвам повече време от останалите седнала .. Незнам .. на даскало .. на кафе и вкъщи .. но ходя доста ! незнам но наистина ме побъркват .. не съм свикнала така,тъй като спазвам доста добра хигиена![]()
Обриви някакви са ти се получили.. Да не би да се обличаш по-дебело и да ти се получава спарване?
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ми отиди на дерматолог..
А някъде в форума,бях прочела,че крем Здраве помагал за тези пъпчици
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да, така е. Преди време една приятелка ми сподели, че има, и започна да ги маже със "Здраве", и след 2 седмици някъде ги беше премахнала.Първоначално написано от SmilezZz
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori