.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Има ли възможност да съм бременна?

Извинете за поредната такава тема..
    Моят проблем е такъв .. С приятеля ми правихме преди 2 дена секс за първи път без презерватив , той не се е изхвърлял изобщо .. беше си го вкарал само 3-4 пъти но не целия. Та искам да попитам има ли някаква вероятност да съм бременна. Цикълът ми е много не редовен и идва когато си пойска, а за Ескапел мисля че вече е късно ако имам нужда от това де. И да вметна , че до преди 3-4 дена пих витамин C ако това има значение.. Моля ви отговорете ми защото съм много притеснена.

щом не се е ,,изхвърлял"... според теб?

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Знам че параноята е много, много лошо нещо.. Но нищо ти няма и да искаш не си бременна

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Близнаци.
    Споко, не си бременна.

Йее, имаме си ново мамче във форума!
    Шегувам се...Сега сериозно:
    Ако наистина му вярваш и той е искрен и не те е излъгал, значи няма повод за притеснение!
    Токът.... AC\\//DC!! LET THERE BE ROCK CHALGA MUTHAFUCKAZ!

Цитирай Първоначално написано от wizzybizzy123
    щом не се е ,,изхвърлял"... според теб?
    Еми нали има и такава предеякулационна течност и за това.. може ли да я има при положение че след това не се е изхвърлял изобщо ?

споко душо не си бременна
    ей ползвайте презервативи бе нали са за това

Иначе мерси на всички много ме успокоихте

Re: Има ли възможност да съм бременна?

Цитирай Първоначално написано от SweetyyBaby
    Извинете за поредната такава тема..
    Моят проблем е такъв .. С приятеля ми правихме преди 2 дена секс за първи път без презерватив , той не се е изхвърлял изобщо .. беше си го вкарал само 3-4 пъти но не целия. Та искам да попитам има ли някаква вероятност да съм бременна. Цикълът ми е много не редовен и идва когато си пойска, а за Ескапел мисля че вече е късно ако имам нужда от това де. И да вметна , че до преди 3-4 дена пих витамин C ако това има значение.. Моля ви отговорете ми защото съм много притеснена.
    Ммм .. Да ти кажа честноо .. и аз съм в твоя случеей .. и съм притеснена Н0 все пак му имам доверие и мисля че наистина не е станало нищо подобно .. ) Иначе редовно си ползваме презарвативии ..Но в момента не ни се намираха .. н0 както и да е .. мисля че няма такава вероятнот н0 ..ак0 му вярваш или т0й не те е излъгал .. няма дачин да си бременна ))

Не си бременна

Град
    Sофiiя City xD

Re: Има ли възможност да съм бременна?

Цитирай Първоначално написано от pepschy
    Ммм .. Да ти кажа честноо .. и аз съм в твоя случеей .. и съм притеснена Н0 все пак му имам доверие и мисля че наистина не е станало нищо подобно .. ) Иначе редовно си ползваме презарвативии ..Но в момента не ни се намираха .. н0 както и да е .. мисля че няма такава вероятнот н0 ..ак0 му вярваш или т0й не те е излъгал .. няма дачин да си бременна ))

по темата не мисля, че си бременна, споко

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на m1nik
    Можеш да успокоиш "таткото"
    )

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Дата на последната менструация, средна продължителност на последните ти 3-4 цикъла и дата на рисковия акт, ако дадеш, може и да получш по-достоверен отговор.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Дата на последната менструация, средна продължителност на последните ти 3-4 цикъла и дата на рисковия акт, ако дадеш, може и да получш по-достоверен отговор.
    Дата на последна менструация - 31.12.2009г.
    Средна продължителност - почти на всичките по 5-6 дена
    Дата на рисковия акт - 28.01.2010

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Според мен трябва тези дни да ти дойде и няма нужда да се притесняваш

Град
    Свищов
    Питах не колко ти е менструалното течение, а колко е средно времето между началото на 1 менструация и началото на следващата. Не би трябвало да си в овулация на 29-тия ден от цикъла.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Питах не колко ти е менструалното течение, а колко е средно времето между началото на 1 менструация и началото на следващата. Не би трябвало да си в овулация на 29-тия ден от цикъла.
    Еми казах че е различно , незнам около 28 дни може би .

Град
    Свищов
    Значи тези дни очакваш менструация, така ли?

Според гореизложеното вероятността за бременност е минимална. Повече ме притеснява нередовната ти менструация. Предприемала ли си мерки? На този етап освен да чакаш друго не можеш да направиш. Смятам, че не си бременна, но твърде вероятно е да имаш гинекологичен проблем.

спокойно, нищо ти няма.Притеснена си за момента, обаче като видиш, че всичко е наред ще се чудиш защо си се притеснявала.И все пак.. бъдете по предпазливи за да няма за какво да се притесняваш
    F_CK
    All I need is U! :P

Да тези дни очаквам менструация.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    може да се каже,че просто те е пипнал и ти ще питаш бременна ли си... Евала

подкрепям orhidea95 ! щом ти е късно за Ескапел има тестове за бременност ! и за какво са тези презервативи бе хора ??? има и тема за ".: Обща сексуална култура :. " първо вижте прочетете а не да пускате само теми "бременна ли съм" и т.е.

Не мисля..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си