- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- подарък за Свети Валентин
Здравейте!Наближава Свети Валентин и съм решила да купя на моя приятел плюшено сърце.Искам да напиша на него имената ни и някакъв текст и се чудя по какъв начин да стане това.Мисля си че най-добе ще стане ако се избродира,но незнам къде мога да го занеса за да ми го направят. Може би на шивач?Ако някой знае къде правят такива неща или има други идеи моля да ми помогне
![]()
мии отиди и питай направо някоя шивачка сиг ще ти напрай тва което искаш![]()
Момчетата не се кефят на плюшени сърца!
Особено ако е на възраст +16
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Ти пък как така реши,че ВСИЧКИ момчета на тоя свят не се кефят на плюшени сърца?!Първоначално написано от Romance
ВСЯКО момче,което наистина обича половинката си би се изкефило и на нещо толкова банално като плюшеното сърце ... най-вече ако е като това,което авторката описва!Все пак едва ли много момичета са се сетили да подарят подобно нещо на половинките си ...
По темата:
Както казаха и по-горе - отиди и питай![]()
Все някоя ще може да го направи,но остава въпроса дали на теб ще ти хареса крайния резултат ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Резачка![]()
![]()
![]()
![]()
Yea, though I walk through the valley of the shadow of death. I will fear no evil !!!!
Ами аз лично бих се радвал на едно Мачете (това е един много як голям нож) и един голям свински бут да си го кълцам.
оо груба грешка .. на два пъти съм подарявала сърца (едното беше огромно, другото по - малко и изчистено) и двете момчета се зарадваха адски много ..Първоначално написано от Romance
По темата: Питай някоя шивачка ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^ ясно е, че няма да ти каже 'ебати тъпия подарък'.. ще го сложи някъде, където като идеш да го виждаш, но и на такова място където да не му се пречка..
Реално те не ги харесват, но ги приемат заради половинките си.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
^ Пак те питам ... Как така реши,че абсолютно всички момчета не харесват подобни подаръци?!
Това,че ти си била с такива момчета,не означава,че ВСИЧКИ са такива ...
Моя приятел (например) би се изкефил и на нещо малко и просто,само защото еот мен ... А сърце с имената ни и някакво послание със сигурност ще го трогне много,без значение,че сърцето е банален подарък ...
А и не мисля,че само моето гадже (и бившите ми приятели) би оценило подобен подарък!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
true ..Първоначално написано от 3oPuTy
Стига с тия общи знаменатели .. не можеш да знаеш дали се е харесало или не на МОИТЕ момчета .. остави ме аз да ги познавам и да знам какво им харесва и какво не!!!Тъпо ще да е всеки следващ подарък да е плюшена играчка, но не и ако се случи веднъж ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Romance
и аз не съм съгласна с теб . . едно момче сам си поиска плюшкатане съм му я предлагала дори, той каза искам нещо плюшено . . така, че не можеш да говориш за всички
![]()
I don`t care .. ;] ..
Аз пък празнувам Трифон Зарезан.. Подарете ми 1 кило ракия и ще съм много доволна ..
![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
именноПървоначално написано от Hilary_
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И пак почти никой не даде отговор по темата. Не съм сигурна обаче май в office 1 правеха надписи на всякакви повърхности по поръчка
За това дали момчетата харесват плюшени играчки не знам.Лично моят приятел е по-луд и от мене по плюшки.
Освен шивачка,можеш да отидеш в фото и освен надпис и снимка може да сложиш,което ще е страхотно![]()