.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Искам да уча гръцки!

Здравейте!Предварително се извинявам ако темата ми не е за този подфорум,но просто не знаех къде да я постна...
    Искам да уча гръцки,но в моя град няма такова училище,където да могат учениците да изучават този хубав език.Аз и приятелката ми сме много запалени по гръцката музика и страшно много искаме да учим гръцки.Порових се в нета за онлайн обучение,но намерих сайтове където всичко е на аглийски и е твъде сложно.Някой ако може да ми даде линк с онлайн обучение и упражнения ще съм много благодарна.
    Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Благодаря ви страшно много за отделеното време и внимание! Азбуката братовчедка ми я научи,а аз понеже слушам доста гръцка музика понаучих вече няколко гръцки думички.Да си намеря учител-трудно ще е в моя малък град,но все пак мерси за всичко!
    Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Все пак не губи надежда и потърси някакви учители или курсове,които преподават/дават подготовка по гръцки език..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен
    Не ти трябва гръцки. Труден е езика. От 3 години насам всяка лято ходя на море в гърци и езика им е супер скучен и труден. Гръцки едва ли ще ти потрябва някъде другаде освен в Гърция.

аз също слушам грьцко.. ама и срьбско
    от къде си
    :P

Цитирай Първоначално написано от Foreverbg
    Не ти трябва гръцки. Труден е езика. От 3 години насам всяка лято ходя на море в гърци и езика им е супер скучен и труден. Гръцки едва ли ще ти потрябва някъде другаде освен в Гърция.
    На мен не ми е скучен гръцкия!Обичам всичко свързано с Гърция!

А относно поста под мене- от Добрич съм.Може би ще трябва да поразпитам дали има частен учител,който да ми преподава.Ако не е много скъпо ще се навия.Ако пък не-ще продължавам да си слушам музичка и ще се надявам леля като си дойде от Гърция да ми донесе някой друг учебник...
    Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!

Здравей! Аз съм от Ямбол. Учих 4 години гръцки в училище ... Но няма да ти казвам как го учихме Иначе вече трета година съм в Гърция лятото , работя тук. И не знам много , знам колкото да се оправям. Иначе проблеми с разбирането нямам, проблема ми е че аз не мога да говоря , не ми се получава. Иначе правя опити Гръцкия е мн хубав език, страхйотен е ! Пожелавам ти успех в ученето

Супер фен Аватара на radeberger
    И за какво ти е този гръцки?! По-добре учи английски , немски .... Език който ще ти потрябва после. Да губиш време и пари за език , който ще ползваш за да си превеждаш песните е доста глупаво .

Супер фен Аватара на Djuff
    Цитирай Първоначално написано от radeberger
    И за какво ти е този гръцки?! По-добре учи английски , немски .... Език който ще ти потрябва после. Да губиш време и пари за език , който ще ползваш за да си превеждаш песните е доста глупаво .
    Права/а си.

Град
    around the world !
    Добрич не е чак толкова малък град, ако поразпиташ със сигурност ще намериш някой учител, виж и брошури на някои езикови школи в града ти, може и някоя да предлага това, което търсиш. Щом те влече - хубаво, учи го, въпреки че няма да ти особено от полза, ако не живееш там. Обичаш всичко свързано с Гърция - интересно, те нас не ни обичат хич. Дано все пак имах шанс да го научиш, щом имаш желание, успех.

Град
    Русе
    http://www.livemocha.com/ Пробвай тук има онлайн упражнения за всички езици.

Re: Искам да уча гръцки!

има речници самоучители и така нататък и в интеренет има доста неща щом си надъхана пробвай се сама малко по трудно е но като няма училище в което да се учи сама трябва

В Пловдив има едно школо,където преподават гръцки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си