.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Обеца

Hybrid View

Обеца

Здравайте! Не съм сигурна, че това е точният раздел и може би има много такива други теми (търсачката не ми работи..), но няма да увъртам и ще давам направо.
    Искам да си пробия езика. Болка, подувания.. надявам се да ги понеса. Има ли опастност от самото пробиване езикът да се възпали и инфектира или това е от неподдържане на 'хигиената на обецата' .. да се почиства със спирт, самата дупка да се жабурка с течност, която да я прочисти ..
    Моля ви, разяснете ми цялата 'теория' на този вид пробиване.
    ПП. Ще се надявам на отзиви на тийнове, пробили езика си.

Град
    around the world !
    Една бивша съученичка си проби езика в 6-ти клас. В началото доста я болеше от подуването, не можеше да яде и да пие, кофти чувство. После се свиква. Нормално е да изпиташ болка, може и да се инфектира, но ако спазваш хигиена - както ти обеснят, не би трябвало да имаш проблеми. Най-лошото е, че след време може да изгубиш чувствителността на рецепторите си.

Повече от фен
    Оо и аз МНОООООООГОООООООООО искам да си пробия езика...
    Хипер готино е

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    И аз искам, и това лято ще си го пробияя !!! :P
    Това може да ти е от полза..

Най-срещаният пиърсинг на езика е този, минаващ през центъра му. Поставянето на този пиърсинг е много по-сложно от други, защото, както всички би трябвало да знаят, езика е мускул, а също така и през него минават вени и нерви и ако те бъдат засегнати, може да се стигне до фатални последици.
    За да избегнете този риск, ПРОБИВАЙТЕ СЕ ВИНАГИ ПРИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В СТУДИА ЗА ПИЪРСИНГ.
    Напълно заздравява за: от 4 до 6 седмици

Не забравяйте, че ако сте решили да си пробивате езика, болката не трябва да ви стряска, защото тя е временна и напълно нормална. Нормално е също многото отделяне на слюнка и фъфленето в първите 1-2 седмици, това се дължи най-често на дългата обица, която след заздравяването може да бъде сменена с по-къса. Подуването също е нормално, просто така реагира езика. Храненето в началото е трудно, но с времето всичко се оправя.

Грижи
    Пиърсингът заздравява напълно за 4-6 седмици. Грижата е малко по-сложна от необходимата за останалите видове пиърсинг, защото през него минава всичко което попадне в устата ви, включително храна и пушек. Затова се препоръчва в периода на заздравяване да не се пие алкохол, да не се пуши и да не се прави орална любов. Задължително е използването на противовъзпалително медикаменти, като например Sandrin и Biodent.

- 5 mm

- 4.1 mm

Дрън-дрън

Град
    Стара Загора
    + промива се със сандрин след всяко хранене.
    + избягва се алкохола , оралната любов и целувките поне първите 3-4 дена.
    (:

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от nyxu

Най-срещаният пиърсинг на езика е този, минаващ през центъра му. Поставянето на този пиърсинг е много по-сложно от други, защото, както всички би трябвало да знаят, езика е мускул, а също така и през него минават вени и нерви и ако те бъдат засегнати, може да се стигне до фатални последици.
    За да избегнете този риск, ПРОБИВАЙТЕ СЕ ВИНАГИ ПРИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В СТУДИА ЗА ПИЪРСИНГ.

Не забравяйте, че ако сте решили да си пробивате езика, болката не трябва да ви стряска, защото тя е временна и напълно нормална. Нормално е също многото отделяне на слюнка и фъфленето в първите 1-2 седмици, това се дължи най-често на дългата обица, която след заздравяването може да бъде сменена с по-къса. Подуването също е нормално, просто така реагира езика. Храненето в началото е трудно, но с времето всичко се оправя.

Грижи
    Пиърсингът заздравява напълно за 4-6 седмици. Грижата е малко по-сложна от необходимата за останалите видове пиърсинг, защото през него минава всичко което попадне в устата ви, включително храна и пушек. Затова се препоръчва в периода на заздравяване да не се пие алкохол, да не се пуши и да не се прави орална любов. Задължително е използването на противовъзпалително медикаменти, като например Sandrin и Biodent.

- 5 mm

- 4.1 mm

УЖАСС НИКОГА НЯМА ДА СИ ПРОБИЯ ЕЗИКА
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Град
    Rousse
    Цитирай Първоначално написано от SkiCatA
    Цитирай Първоначално написано от nyxu

Грижи

- 5 mm

- 4.1 mm

УЖАСС НИКОГА НЯМА ДА СИ ПРОБИЯ ЕЗИКА
    хахахаха Много барзо се откза
    There's no sunshine in the city
    That's the way it's going down
    People kill and people dyin

Виж Ме :P

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    А аз колкото повече гледам тези снимки, толкова повече ИСКАААААААААААААААААААААА ААМ...
    Дрън-дрън

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    Ни мЪ кефИ

езикаа.. не ме кефи там обеца нещо

Повече от фен Аватара на Gllory
    Аз нямам но от приятели знам че първите няколко дни (май зависи от човека колко дълго) ти се подува и не можеш да говориш много добре иначе за хигиена поддръжка и т.н. доктора който ще ти направи пиарсинга ще ти разясни
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

олеее и аз никога не бих :д някво гнусно ми е нзз ;д;д
    но от друга страна е супер нестандартно хахаха
    аз иначе познавах една прителка , която дупчеше на целия квартал с няква игла :д хах

На брат ми му е пробит езика.. И всеки път като го питам ми казва че не го е боляло.. И аз много искам ама съм малка..На 12 съм..Като стана на 13-14 за рожденния ми ден ще го "продубча"..
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Хубаво е,и аз ще се дупча,но наистина има опасност от инфектиране,да не говорим за по-лошо - да се засегне вената,с която усещаш вкусовете,при което за цял живот изгубваш усещане таа си е опасничко..

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Хубаво е,и аз ще се дупча,но наистина има опасност от инфектиране,да не говорим за по-лошо - да се засегне вената,с която усещаш вкусовете,при което за цял живот изгубваш усещане таа си е опасничко..
    +1 Не се бях замисляла за тва..!
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Винаги има опасност.. Много е гадно ако после цял живот не усещаш вкуса на храната заради едно продупчване... Иначе е яко ама и за зъбите е вредно междудругото... човек като си играе с обицата то желязото се търка върху зъбите и разваля емайла....

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    Rousse
    Ади ощи гадни причини да неси слагаш
    There's no sunshine in the city
    That's the way it's going down
    People kill and people dyin

Виж Ме :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове