- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Митологичен хороскоп.Проверете и вие ^^
![]()
![]()
Шизо, то и гравитацията не я виждаме, но никой не отрича съществуването й. Разбира се съществуването на инфрачервени лъчи, радиоактивно лъчени и тн. е доказуемо като общо взето всичко се свежда до една проста форума на Айнщайн, която обединява енергия и материя.
Но тези неща ги има, има и доказателства за тях, както и подлежат на определени физични закони.
Желая да видя същото за влиянието на едно съзвездие, което няма да прилича никак на себе си, ако съставните му звезди не се разглеждат в субективна равнина.
Или представяш доказателства, или обратно откъдето изпълзя!
Grumpy old madman
Всеки 1 човек на земята е доказателство за астрологията и нейните закони..
както казах..поучи 4-5-6 години и чак тогава ми кажи в какво точно Не вярваш.. аз съм учила и ..знам какво и защо ми се случва, както и на хората около мен..не спирам да уча.. а ти не спираш с безпочвените си брътвежи..
Не вярвам във влиянието на звездите върху човека. Отрича възможността за свободен избор и наличието на воля примерно.
Но щом приемаш, че живота ти е предначертан, то си е за теб. Щом всичко ти е писано от звездите...
Grumpy old madman
..нищо подобно... нищо не отрича .. и нищо не предсказва, това не е ясновидство.. просто се появява предразположеност към дейвствия и събития.
Явно и тук грешката е била от недоглеждане...Първоначално написано от Shiz0
http://kaka-cuuka.com/2086
Всеки е свободен да вярва в каквото иска, но после да не се сърди, че му се смеят хората на наивността.
Grumpy old madman
забавна статиянищо общо с астрологията, въпреки всичко...
Уча се от теб. И твоите статии бяха забавни, но нищо общо с науката![]()
Grumpy old madman
Опитът на Форер е правен и във вариант човек да се представи като астролог и да раздаде на група от хора един и същи уж хороскоп, като накрая им е дадена задача да определят дали е верен за тях. Познай какъв е бил резултатът.
Аз лично не съм напълно скептична, може и да има нещо истинско, но определено не бих си загубила 4-5 години да го "уча", за да се уверя дали е така или не.
Толкова и си ги чел, второто дори не е статия..
...много сте ми интересни като започнете така със скептицизмаЩе дойдат утре извънземните и илюминатите за ръчичка с "Continuum Transfunctioner"-а и ще се чудите от къде ви е дошло..
на шега, на шега...колко да е на шега..
Първоначално написано от matrica
Суеверия, суеверия.
А края на света 2012?
А предсказанията на Ванга и Нострадамус?
Пълни абсурди.
Grumpy old madman
Откровението на Йоан от кога е научен труд?
Я ми дай определение за отрицателна енергия. Моля.
Grumpy old madman
научен труд е, когато е подкрепено с доказателства. иначе има и по-стари от евнгелието му научни трудове, както и по-нови от 20 години брътвежи.Първоначално написано от matrica
А определението ти за енергия е страхотно. Евала!
Енергията била относителна. Сега обясни, как и къде се появява и се създава тази енергия.
Grumpy old madman
wikipedia знае много неща.. а това което е ненаписано..знае че не трябва да знаеш, оповавайки се на нея..ех ех, елементарна частица знаеш ли какво е?
Преструктурирай си изречението, че да стане поне малко разбираемо.Първоначално написано от Shiz0
Grumpy old madman
^ето това е елементарна частицаПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Начина, по които са представени предсказанията е просто такъв, че с добра интерпретация винаги ще се сбъдват, защото са алегории.
А на Шизо хумора е просто покъртителен!
Отивам да си посипя главата с пепел и да се обрека на отшелничество след тази велика затапка. Да се копира в темата със затапките и съответната да се заключи!
Grumpy old madman
Истински забавното е че си thoroughly predictableНе ми требе астрология
![]()
Чети по-добре, и леко така..между редоветеI'm sure you can do that
![]()
Чакам да видя смисъл в редовете, за да започна да чета между тях.Първоначално написано от Shiz0
Grumpy old madman
Ако може Шизо и Матрицата да дадат едно смислено мнение със обосновка, защо астрологията е наука, каква са й законите, как се доказват и тн.
Дотук освен лични нападки, колко сме зле, че не можем да повярваме във висшата сила не съм видял.
Grumpy old madman
Шизо вече напълно затвърди репутацията си на шизофреничка и прописа от 2 регистрации. А втората ти самоличност от коя зодия е?
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
От една и също зодия са, понеже са близначки, но второто съзнание е родено под друг асцедент и Сатурн е бил в друг дом. Затова има малка разлика в съдбите на двете личности.Първоначално написано от WinstonSmith
Grumpy old madman
Тръпнем в очакване.Първоначално написано от matrica
Grumpy old madman