- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пиете ли кафе ли сутрин...
ако положението е критично или ако ми се пие.Обаче пия само нескафе 3в1
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Без кафе не бих мигла да си отворя очите сутрин![]()
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
не изпия ли една кана кафе .. не съм човек през деня![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
пия кафе много рядкоо
капучино , когато съм почивка.
To infinity and beyond.
Ако не изпия кафе сутрин, няколко часа няма да знам на кой свят се намирам.
He ..
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Не, само при първа смяна, когато много ми се спи. Лятото пия доста често Нескафе Куул.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
НЕ МОГА без кафе <3
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Да, сутрин без да изгълтам една кафеварка- не мога да отлепя![]()
Кафе не пия. Не съм толкова "велика" и "голяма" , организма ми се справя чудесно и без него. Ако пия понякога с баща ми , то е без кофеин .
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
пия.. ако не съм се наспал е задължително да е силно.. иначе мога и с 3в1, зависи от сутринта ^^
+1Първоначално написано от Molzinka
![]()
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***
Не. Смятам, че не е нормално ученици на моята възраст да не могат да живеят сутрин без кафе![]()
Пия какао на нескуик![]()
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Нещо като ритуал ми е сутрин като се събудя да пия кафе. Иначе деня ми започва с гъза нагоре.![]()