- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- професорката ме вика да ме изпитва индивидуално
Понеже миналата седмица имахме изпит,и трябваше да изкараме към 28-30 точки за 3 аз имах 15 и понеже на упражненията съм имала висока оценка преподавателката ми каза да ида тази седмица да ме изпита индивидуално.Да ходя ли или да ходя заедно с колегите на поправката,която е на 12 фефруари.Майка ми и баща ми казаха да ходя,защото може да направи компромис и да ми пише хубава оценка без свидетели.А тази преподавателка сама ми каза един път че съм и симпатична,но незнам по какъв повод,кажете какво да правя.Научих от моята група отговорите на въпросите сега само ми останаха по-трудните,дето са с повечето точки-активните въпроси.И ако ида утре или вторник и ако ме пита нещо и аз и кажа че съм учила от въпросите за изпита дали ще ми даде същата група от миналия път.Моля ви дайте съвет
Казала ти е,че те харесва,дала ти е шанс да те изпита индивидуално,след като не си се справила,а и майка ти и баща ти са прави.Според мен отиди.И се пише февруари![]()
Като ти дават - взимай, като те гонят - пак взимай. Ако смяташ, че знаеш и от гледна точка на оценката ще се справиш по-добре на индивидуалното, отивай без да му мислиш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Отиваш на индивидуалното.Ако нищо не стане пак си си на поправка, така че нищо не губиш.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
По въпроса дали да ходиш или не, ще си замълча.
НО защо, по дяволите, искаш да й казваш какви въпроси си учила?! Май искаш да си вкараш автогол- професорката да не ти даде вариант от изпитните, а да те забие с друг тест на неща, които дори не си чувала.
Дори и да хитрееш не умееш. Преценявай кое да кажеш на преподавател и кое не.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Лично аз бих отишла..Пък може и да и напише по-добре оценка![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Може да си правите маникюр или мохабед![]()
![]()
Не сериозно отиди пак по-малко от 3-ка неможе да ти пише,защото няма документ за провеждането на този учебен час.На мен ми се е случвало да ме вика и ми казва дай да обсъдим въпросите от другата група на контролната и айде от 5 за срока ми писа 6
![]()
![]()
Спам.
kalpazanka
Спам
kalpazanka
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Спам
kalpazanka
студентка да напишее феФруари... за каквоо говоримм![]()
![]()
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
от бързане е чадоПървоначално написано от 0riginalSin
о да просто съм сигурнааПървоначално написано от moisture
![]()
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...