- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво значи "зарибяване"
ами в този сайт навсякъде я срещам тая дума и много ме дразни.нещо свързано с риби ли е.....близо ли съм? кажете ми какво значи!!!!! абе май не е за тая част от форумите тази дума ,ама ми се стори ,че има нещо общо,защото и в училище има един извратеняк ,който говори само "аз се зарибявам" и си нямам и идея какво значи това
домито
Аз щи кажа но 1 во ми кажи ти какво значи сваляне от каде го сваляш от луната ли
Първо искам да те поздравя за това че уцели раздела!!
Та думата "зарибяване" се използва когато искаме да покажем ,че общуваме с момиче което харесваме с цел да и се харесаме и от това да се зароди връзка или интимни взаимоотношения.
Поне така аз го разбирам![]()
--------------------------------------------------------
не те разбирамПървоначално написано от DarkBass
домито
Първоначално написано от domi98
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
да зарибяваш е да ухажваш, да се харесваш на момиче и т. н.
Да за шарани![]()
![]()
Иначе най-просто, да сваляш някой... от дървото
![]()
![]()
![]()
В чест на истината, не съм сигурен, дали думата е разпространена в цяла България, може да други места да се използват някакви различни фразеологизми...Първоначално написано от domi98
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Просто намекваме,че искаме да оплодим техните 'ица![]()
Станислава
Не, не в този форум :X Зарибяване значи мания за нещо.. най-просто обяснено примерно, че си зарибен на тема коли значи, че си се вманиачил на тази тема и те интересува всичко за нея \/
да зарибяваш значи да се самозадоволяваш докато гледаш аквариум с рибкимного възбужда пробвай
ти направо се изгаври човекоПървоначално написано от sifon4o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Зарибяване е нещо към което всикваш и после неможеш без негоПървоначално написано от domi98
kato si roden 98 est 4e nqma da znae6 .
Зарибяване е когато пускат хайвер в реките или нещо от сорта-демек повече риби в езеро/море.Тъп ли си?!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sifon4o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еее престанете да се ебавате с детето... още е малко и не знае няма лошо да му кажете просто без да се базикате ааа..
Значи малко момиченце или момченце има две значения "зарибявам"
1вото е да ухажваш момиче/момче с цел да станете гаджета
2рото е когато ти харесва нещо ужасно много и не можеш без него един вид мания.. предполагам че ако си момче си зарибен по цс защото я играеш много (това е пример)![]()
Превежда се като ядене на сурови риби, прясно уловени от язовир с гола ръка.
Какво прави 11 годишно в раздел секс?
![]()
Първоначално написано от hoooodyhoooooo
Хаххахахааххахаха... разби ме![]()
![]()
![]()
![]()
...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...
+Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
![]()
Когато става въпрос за стил, носи се по течението. Когато става въпрос за принципи, бъди като скала.
лол какъв пример ... личи си че си зарибена по цсПървоначално написано от sladka_celuvka
![]()
Абе буквално зарибяване е когато в едно изкуствено езеро се рускат малки риби с цел размножаване.
А вече това, че "модерното" младо поколение го използва за щяло и нещяло е друг въпрос. Вече и аз му загубих смисъла там.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Близо си до......Северния Полюс![]()
![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА