.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Голям фен Аватара на play23

Компресиране на песни

Значи трябва ми такава програмка. Пробвал съм mp3 to ringtone gold, но не намалява достатъчно размера, смисъл от 5 мегабайта я прави към 2, а на мен ми трябва повече, знам че ще се скапе качеството, но кажете такава програма да пробвам поне

Мисля, че всеки аудио конвертер може да ти свърши работа, както и безплатната програмата "Audacity"

Поради запитване от страна на автора на тази тема, ще обясня, как може да се намали размера и качеството на дадена песен с програмата "Audacity"...

1. Отваряме си програмата и зареждаме дадената песен, като в моя случай тя ще бъде песента на LADY GAGA - PAPARAZZI с големина на файла точно 5 MB. Отварянето става от меню "File -> Open..." избираме дадената песен и я "импортваме" в програмата ето така:

2. Избираме от меню "Edit -> Preferences..." или щракаме едновременно "Ctrl"+"P". От появилият се прозорец избираме таба - "File Formats" :

От него ще намалим "Bit Rate"-а на песента с цел намаляване на разбера! Избираме си някоя стойност, като имайте предвид, че mp3-файловете по принцип са с 128 битов рейт. Тоест избраното от нас трябва да е по-малко от 128 бита. След това щракаме бутона "ОК"

3. Експортираме файла отново в mp3 формат с по-ниско качество ето така:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си