.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Цитирай Първоначално написано от badluckcharm
    Цитирай Първоначално написано от 3motion
    Цитирай Първоначално написано от Guio92
    Кое момче ще бяга от целувка
    И такива индивиди има ..
    Иначе по темата:Аз в момента съм в същата ситуация,така че знам какво ти е и мисля,че ще е по-добре да го целунеш,пък каквото стане. А и щом ти се усмихва ..

еми извинявай,ама като ми дойде някоя кранта с 200 кила мазнини и 5 избити зъба и течащи лиги не ше избягам ми на марш ше отида
    Държа да подчертая, че не съм дебела, не съм с избити зъби и течащи лиги Да ама понеже 14 е в неделя, ще се наложи "Честит Празник" да е в понеделник

Е ако успееш да го намериш извън даскало ще е по-лесно да го сгащиш сам

не ми пука особено много
    задник съм

Ха, ами ще видим съдейтвие от негови приятели. Обаче те както не могат да си мълчат, няма да стане както трябва

аххахаххаахахахахаххаха
    тва е жалко.
    много жалко.
    садфейййййс
    задник съм

Едно от златните правила е да не тръгваш с човек от твоя клас...много бързо свършват тези връзки... Ноо да предпорожим,че не ти пука ... по-добре му кажи направо какво изпитваш ... с картичката мисля,че ще стане доста неловко след това... погледите ви ще се засичат и ако не ти каже нищо ще стане доста кофти ...
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Цитирай Първоначално написано от Gigi1302
    Най-"безболезнено" ще е с валентинката, защото, ако го целуне, а той не иска, няма да последва нищо добро. Поне според мен...
    поне всичко ще е ясно...
    да не знаеш и да се чудиш какво ще стане е по-неприятно от това да поемеш 'удара' тъй да го наречем.
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ми пробвай с валентинката пък,квото стане
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на producenta
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    ми пробвай с валентинката пък,квото стане
    слушай жената
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Едно момиче от класа само го прегръща го и целува (по бузата) въперки, че си има гадже, тя е кучка и на всички го прави...все им се гъзи и натиска А той понеже му обръща и ходи при нея Ооо, не утре му казвам какво е положението и да се свършва. Но сега всяка вечер си лягам с мисълта за него, но ако ме отреже няма да е приятно

Хаха ти искаш да сте заедно или да преспиш с него ? Съжелявам, че ти го казвам, но трябва да си доста ограничена, за да се сетиш само за 2 неща, които можеш да направиш, за да му кажеш за чувствата си, а и двете ти идеи да са "оле мале" тогава положението е плачевно .. Просто се опитай да го заговаряш по-често, да се сприятелите и нещата ще си тръгнат от самосебе си. БЪРЗАТА РАБОТА СРАМ ЗА МАЙСТОРА ,, нали знаеш ? И какво толкова сте се вманиячили всички в този свети валентин.Да хубав празник е, но всичко това е някак прекалено.

Ми искам да сме заедно, не да преспя с него Като каза, че съм се ограничавала в две идеи.. дай ти някоя

Аз ти дадох идея, само че ти май не си прочела това, което съм написала. СПРИЯТЕЛИ СЕ С ВЪПРОСНОТО МОМЧЕ, ОБЩУВАЙ ПОВЕЧЕ С НЕГО, НЕ БЪРЗАЙ !!!

Голям фен Аватара на gret4ety
    АА та казваш си 2 клас оооофффф пораснетее... Ще му пишиш валентинка за да му покажеш. Направо върви и му кажи ако те харесва ще ти отвърне, ако пък не край. майната му

Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    АА та казваш си 2 клас оооофффф пораснетее... Ще му пишиш валентинка за да му покажеш. Направо върви и му кажи ако те харесва ще ти отвърне, ако пък не край. майната му
    +1 мацка ! Ето това ти обяснявах през цялото време, че с тези валентинки и глупости без дори да имате контакт ще си смешна, капиш ?

Дайте да пораснем всички като gret4ety и да се снимаме по гащи!
    По темата : ти сама трябва да знаеш и да чувстваш най-добрия вариант. Поговорете с него, намекни нещо леко и извърти темата, после ако разбереш какво мисли - действай! Иначе и 2те идеи не са толкова лоши Успех с момъка...
    Lost ! Lost ! Lost !

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Абе, как ще му се натресе и ще започне да му се обяснява какво изпитва(недай си Боже да тръгне да го целува)? Вие нормални ли сте изобщо? Той може и да й се усмихва, щото й се радва, че примерно тя единствена от класа знае как да си слага очна линия(примерно). Безумно тъпо е да му изяснява, каквото и да било, при положение, че не се знае дали той изобщо има някакъв интерес.
    ехх, едно разумно мнение...

най- обичам да гледам как някави същества от женски пол се бутат в ръцете на момчетата

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Абе, как ще му се натресе и ще започне да му се обяснява какво изпитва(недай си Боже да тръгне да го целува)? Вие нормални ли сте изобщо? Той може и да й се усмихва, щото й се радва, че примерно тя единствена от класа знае как да си слага очна линия(примерно). Безумно тъпо е да му изяснява, каквото и да било, при положение, че не се знае дали той изобщо има някакъв интерес.
    ехх, едно разумно мнение...

най- обичам да гледам как някави същества от женски пол се бутат в ръцете на момчетата
    Уляля ;p

Добре. Благодаря за отговорите

според мен трябва да отидете на кино само двамата и според "правилата" за целуфката на една приятелка цитирам "в кино ЗАДАЛЖИТЕЛНО се целува" трябва да опиташ тогава да го целунеш :P :P

Ми то няма смисъл, оказа се че той харесва друга, а две пачаври от нашия клас само скачат по него и го целуват - чули са ги да казват, че го правели, за да ревнувам Ама понеже знам за това няма как да им се получи

бла бла бла бла.........поредн0то0ооо изгубено момиче в любовта :Д
    прави това което сметнеш за добре...
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Изгубено момиче в любовта Извинявай просто не се сдържах...

Едит: Това не е вярно.. Просто искам идеи

Град
    Ивагакуре
    И 2та варианта ми се струват рисковани
    Това с валентинките ми лази по нервите .. Много глупаво според мен
    Аз бих ти казала, да пропуснеш възможността да му пратиш валентинка, ами да изчакаш ,докато мине празника и тогава да действаш .. ноо внимавай с тая целувка
    ..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    ела да ти се усмихна и да ме целунеш
    ако усмивките са критерий за чувства, то действай и ти пожелавам успех, ама ако не са ще стане конфузна ситуация.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си