- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го направя...
Държа да подчертая, че не съм дебела, не съм с избити зъби и течащи лигиПървоначално написано от badluckcharm
![]()
![]()
Да ама понеже 14 е в неделя, ще се наложи "Честит Празник" да е в понеделник
![]()
Е ако успееш да го намериш извън даскало ще е по-лесно да го сгащиш сам![]()
Ха, ами ще видим съдейтвие от негови приятели. Обаче те както не могат да си мълчат, няма да стане както трябва![]()
аххахаххаахахахахаххаха
тва е жалко.
много жалко.
садфейййййс
задник съм
Едно от златните правила е да не тръгваш с човек от твоя клас...много бързо свършват тези връзки... Ноо да предпорожим,че не ти пука ... по-добре му кажи направо какво изпитваш ... с картичката мисля,че ще стане доста неловко след това... погледите ви ще се засичат и ако не ти каже нищо ще стане доста кофти ...![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
поне всичко ще е ясно...Първоначално написано от Gigi1302
да не знаеш и да се чудиш какво ще стане е по-неприятно от това да поемеш 'удара' тъй да го наречем.
REGGAE BOOM <3
ми пробвай с валентинката пък,квото стане![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
слушай женатаПървоначално написано от soul1199
![]()
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Едно момиче от класа само го прегръща го и целува (по бузата) въперки, че си има гадже, тя е кучка и на всички го прави...все им се гъзи и натискаА той понеже му обръща и ходи при нея
Ооо, не утре му казвам какво е положението и да се свършва. Но сега всяка вечер си лягам с мисълта за него, но ако ме отреже няма да е приятно
![]()
Хаха ти искаш да сте заедно или да преспиш с него ? Съжелявам, че ти го казвам, но трябва да си доста ограничена, за да се сетиш само за 2 неща, които можеш да направиш, за да му кажеш за чувствата си, а и двете ти идеи да са "оле мале" тогава положението е плачевно .. Просто се опитай да го заговаряш по-често, да се сприятелите и нещата ще си тръгнат от самосебе си. БЪРЗАТА РАБОТА СРАМ ЗА МАЙСТОРА ,, нали знаеш ? И какво толкова сте се вманиячили всички в този свети валентин.Да хубав празник е, но всичко това е някак прекалено.
Ми искам да сме заедно, не да преспя с негоКато каза, че съм се ограничавала в две идеи.. дай ти някоя
![]()
Аз ти дадох идея, само че ти май не си прочела това, което съм написала. СПРИЯТЕЛИ СЕ С ВЪПРОСНОТО МОМЧЕ, ОБЩУВАЙ ПОВЕЧЕ С НЕГО, НЕ БЪРЗАЙ !!!
АА та казваш си 2 класоооофффф пораснетее... Ще му пишиш валентинка за да му покажеш. Направо върви и му кажи ако те харесва ще ти отвърне, ако пък не край. майната му
![]()
+1 мацка ! Ето това ти обяснявах през цялото време, че с тези валентинки и глупости без дори да имате контакт ще си смешна, капиш ?Първоначално написано от gret4ety
![]()
Дайте да пораснем всички като gret4ety и да се снимаме по гащи!
По темата : ти сама трябва да знаеш и да чувстваш най-добрия вариант. Поговорете с него, намекни нещо леко и извърти темата, после ако разбереш какво мисли - действай! Иначе и 2те идеи не са толкова лошиУспех с момъка...
Lost ! Lost ! Lost !
ехх, едно разумно мнение...Първоначално написано от mArMaLaDkA
най- обичам да гледам как някави същества от женски пол се бутат в ръцете на момчетата![]()
Уляля ;pПървоначално написано от therichbitch
според мен трябва да отидете на кино само двамата и според "правилата" за целуфката на една приятелка цитирам "в кино ЗАДАЛЖИТЕЛНО се целува" трябва да опиташ тогава да го целунеш:P :P
Ми то няма смисъл, оказа се че той харесва друга, а две пачаври от нашия клас само скачат по него и го целуват - чули са ги да казват, че го правели, за да ревнувамАма понеже знам за това няма как да им се получи
![]()
бла бла бла бла.........поредн0то0ооо изгубено момиче в любовта :Д![]()
прави това което сметнеш за добре...
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Изгубено момиче в любовта![]()
Извинявай просто не се сдържах...
![]()
![]()
![]()
Едит: Това не е вярно..Просто искам идеи
![]()
![]()
И 2та варианта ми се струват рисковани![]()
Това с валентинките ми лази по нервите .. Много глупаво според мен![]()
Аз бих ти казала, да пропуснеш възможността да му пратиш валентинка, ами да изчакаш ,докато мине празника и тогава да действаш .. ноо внимавай с тая целувка..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
ела да ти се усмихна и да ме целунеш![]()
ако усмивките са критерий за чувства, то действай и ти пожелавам успех, ама ако не са ще стане конфузна ситуация.