- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- къде правихте секс за последно?
В тоалетните на Serdika Mall![]()
![]()
![]()
1. Като ще се правиш на умен и ще се пробваш да храниш.. поне преди това тренирай върху приятелчетата си.. че не ти се получи нещо.Първоначално написано от MiroAndonow94
2. Мастурбация? Имам си приятелка, за разлика от твоите Мара (лява) и Цура (дясна)..
3. Не се правя на каквото и да е, тук съм за да помагам ако мога на хора, които имат достатъчно акъл, че да оценят помощта, която мога да окажа и да се смея на олигофрени като теб.
4. Знаем, че си чул някоя думичка и си мислиш, че е яко да я ползваш но.. Научи какво значи "майна" и кога се изполва.
Мерси за смеха![]()
До един гараж... и след 30мин някъде, на легло...НАЙ-СЕТНЕ!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Споко.. скоро няма да разбереш какво е.. най-много теб да те наебе някойПървоначално написано от MiroAndonow94
П.С. И педофил не знаеш какво означава.. като ня'къв папагал си, само плямпаш и повтаряш к'вото си чул..![]()
Успех с чикиите, мъжаго![]()
![]()
![]()
Eclipsercho Няма смисъл да се занимаваш,те всички в нета са много отворени
По темата-преди 1 седмица(на мекичко ;д ) ,но мисля,че и тогава писах в темата ;д
В колата и после в тях
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Върху една лимузина, пред Народното събрание, после пред Народния театър в една рикша... Така народно го карам..
вкъщи![]()
Е*ахти мръсницата дето си!Първоначално написано от SonyaPld
- В нас...след час пак!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Предстои ми да правя за 1 път![]()
Дайте някви видео материали за позите![]()
aha
Поискай нагледни материали от модераторите в секцията...
на плазмения монитор дето и изгоря девствената ципа и после пак в кенефа ама пропаднахме в дупката
Секс не съм правила от вече май два месеца.Днес свирки на гребната на един френд след като покарахме малко колела![]()
Днес на полето върху едно паднало дърво. Не е истина колко са неудобни тия пънове.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
легло
smileee
Последният път когато правих секс беше в една тоалетна но беше супер забавно с любимият човек
в нас![]()
It was a beautiful lie
A heart stopping illusion
It was a beautiful lie
Such a bitter goodbye
It was such a beautiful lie
Such a heart breaking, goodbye
В детска градина![]()
![]()
на таванската на един блок![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()