- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не съм .. влюбена
+1![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мисля, че не става дума за това тя да има гадже, а да изпита самата специфична тръпка от любовта. Това някой да значи повече за теб, от останалите момчета, които виждаш по улицата и то не само като приятел. В един момент тази тръпка започва да ти липсва. И си казваш или че искаш прекалено много от хората, или че просто те са прекалено малко като добродетели. И в двата случая не искаш да сваляш летвата и да се примиряваш. По този начин го чувствам аз, т.е. чувствах го. В един момент от много скука се върнах на стари лаври. Тъпо е, но с друго освен да търсиш повече контакти, не можеш да си помогнеш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
че кво лошо имаи аз съм така от месец някъде и ми е много добре .. карам го на "свободна практика"
![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Не е краят на света?![]()
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Кефиш ме пич +1 И аз си мисля същотоПървоначално написано от FantaMen
Това няма никакво значение.За всичко си има време, щом не си влюбена, значи в момента около теб няма момче, с което да си допаднете, така че спокойно.
Първоначално написано от TheVoice
и аз бях доскоро...като я усетих пак беше напразно...
еми като начало потарси любов към нещата които правиш които те карат да се чувстваш добре, не я тарси директно в лицето на момче. било то някво занимание все обичаш да правиш нещо...
може да намериш любов в повечето неща които правиш, изгледай дори няколко романтични продукции - помага...
но чесно казано ми се иска да съм на твое място намирайки я вобще не съм търсил тва стана случайно...
изслушаи и тая песен и дано ти стане по добре Еminem - careful what you wish for
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
Ако искаш сериозна връзка по добре да не си търсиш любовта толкова бързо по добре първо го/я опознаи защото,ще се скарате и после ще се чувстваш зле и ще ти е мъчно.
Ще те унищожа, бе!Първоначално написано от l0lz
![]()