.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    +1
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Мисля, че не става дума за това тя да има гадже, а да изпита самата специфична тръпка от любовта. Това някой да значи повече за теб, от останалите момчета, които виждаш по улицата и то не само като приятел. В един момент тази тръпка започва да ти липсва. И си казваш или че искаш прекалено много от хората, или че просто те са прекалено малко като добродетели. И в двата случая не искаш да сваляш летвата и да се примиряваш. По този начин го чувствам аз, т.е. чувствах го. В един момент от много скука се върнах на стари лаври. Тъпо е, но с друго освен да търсиш повече контакти, не можеш да си помогнеш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

че кво лошо има и аз съм така от месец някъде и ми е много добре .. карам го на "свободна практика"
    FUCK-тически не ме интересувате..

Не е краят на света?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Не ти трябва ... колкото носи радост ... до един момент после болката е още по голяма .. сигурно заради това мислене още не съм се влюбвал... не ми и трябва имам си достатъчно други грижи
    Кефиш ме пич +1 И аз си мисля същото

Това няма никакво значение.За всичко си има време, щом не си влюбена, значи в момента около теб няма момче, с което да си допаднете, така че спокойно.

Голям фен Аватара на Hopegiver

Re: не съм .. влюбена

Цитирай Първоначално написано от TheVoice
    и едва ли скоро ще съм .. сигурно от 1 година не съм харесвала никой камоли пък нещо по - сериозно .. просто забравих какво е любов .. : |

/просто исках да си споделя какво ми е вие както искайте се отнасяйте /

и аз бях доскоро...като я усетих пак беше напразно...
    еми като начало потарси любов към нещата които правиш които те карат да се чувстваш добре, не я тарси директно в лицето на момче. било то някво занимание все обичаш да правиш нещо...
    може да намериш любов в повечето неща които правиш, изгледай дори няколко романтични продукции - помага...

но чесно казано ми се иска да съм на твое място намирайки я вобще не съм търсил тва стана случайно...
    изслушаи и тая песен и дано ти стане по добре Еminem - careful what you wish for
    Hopegiver IS NOT Hopekiller

iveetyy

Feel your every heartbeat
    Feel you on these empty nights
    Calm the ache, stop the shakes
    You clear my mind
    You're my escape ...

Ако искаш сериозна връзка по добре да не си търсиш любовта толкова бързо по добре първо го/я опознаи защото,ще се скарате и после ще се чувстваш зле и ще ти е мъчно.

Re: не съм .. влюбена

Цитирай Първоначално написано от l0lz

прощавам те, Вер...КЕ
    Ще те унищожа, бе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си