- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята тежка съдба
Здравейте.Искам да ви разкажа и моята неоправдана история.Младо момче съм на 19 години от с.Кърнаре близо до Карлово.Името ми е Алекс.Нормално момче съм имам си приятели излизаме и така.Единсвеният проблем е в моят хомосексуализъм.Не мога и не мога да си намеря приятел който да ме обича.Доста хора се отдръпват от мен като разберат.Моля ви дайте ми съвети.Ако има други като мен с радост бих си писал с тях.Скайпа ми е alexanderna55
Oo ако темата не ебавка,аз те подкрепям и ако бях момче можеше и да стане нещо![]()
а сега сериозно,не се притеснявай,а покажи своята истинска личност,който те цени като човек,а не заради сексуалния ти живот ще остане с теб,.Хайде многоуспехчета![]()
![]()
Няма какво да направиш, абсолютно всеки е с предразсъдъци.Поне разбираш кои са хората, които те ценят.. Пък и рано или късно всичко ще е по-добре.. ще си намериш и още приятели, и те така. Пък хомосексуалността вече не е такова табу, както преди..![]()
Ако темата ти не е ебавка съм с теб ..
Имам много приятели гейове (с извинение) .. и от това което аз съм забелязала .. нямат проблеми с възприятието на околните ..![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Гейтаци като теб БОЛ ! Ще си увеличиш гей абонатите споко.![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Карнаре
дам не беше ли оня фестивала на народната песен
Пълна ебавкана село няма нет
Да не ти пука за мнението на околните. Просто продължавай да търсиш правилния човек.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов