- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой от двамата
как така се влюбваш в някой за 2-3 дни не мога да разбера,странно![]()
![]()
който и да избереш ,все нещо ще ти липсва в другия![]()
Не съм чак толкова влюбена в него,но много го харесвам държи се мило с мен,а това ми липсва с човека който съм![]()
Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...
Разбираемо е да ти липсва,но помисли добре преди да правиш каквото и да е .. поговори с приятеля си кажи мy че държанието му към теб не ти харесва и ако не се промени опитай с другото момчеПървоначално написано от BuBuy
![]()
За това нещо съм говорила хиляди пъти с него,и той винаги ми казва,че се държи нормално и тн,той винаги е прав аз винаги не съм според него.Много пъти ми е обещавал да се промени,но никога не го е правилПървоначално написано от NothingSpecial
![]()
Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...
Ми не знам колко лошо се държи,но може би най-добре е да прекратиш връзката си с него щом не виждаш промянa,защото това малко или много те наранява .. не проявявай мазохизъм,ами пробвай с дрyгото момче .. но не си давай зор .. говорете си,излизайте но не прибързвай,защото 1 година връзка не се забравя толкова лесноПървоначално написано от BuBuy
![]()
отрежи ги и двамата и търси 3ти ..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Ти си объркана.Изясни пред себе си с кого искаш да бъдеш.
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от SmilezZz
<<<<<<<<<<<<<<<<!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
)
щом така бързо и безпочвено си се влюбила в кварталния си представям другата ти любов... как да е сори за офф-а
поговори с гаджето защо се държи толкова грубо и на какво се дължи охладняването и вземете решение. Когато един огън започне да гасне ако никой не се погрижи си изхасва и остава само пепел!
Ми да, ама тия грижи се полагат от двама. Ако той е решил да я обвинява за всичко и да се държи тъпо и гадно с нея, тя нищо не може да направи.Първоначално написано от vellvet