.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 124
    Мега фен Аватара на SonataArctica
    Защо Хеви-Метълът е незабелязван, избягван и обречен?

Метълът стои зад това, което предпочитаме да игнорираме! Той празнува това, което най – често отричаме! Той ощастливява това, от което се боим най – много! И точно заради това Метълът винаги ще е култура на аутсайдери!
    Метълът е място, на което ние метълъте принадлижим и в което ние могем да открием нови възможности и да изживеем всеки ден като славен. За нас метълите доброто, красотата и истината са там горе – на сцената!
    От 11 годишен се налага да защитавам любовта си към Хеви-Метълът, срещу тези които казваха, че той е една ниска форма на думата музика. Отговорът ми сега е, че независимо дали го чуствате или не ако Метълът не ви дава тази огромна доза сила и не кара косата ви да се изправи може никога да не го направи! И знаете ли какво - няма проблем, защото съдейки по милионите фенове по света мисля, че ние метълите се справяме чудесно и без вас!

Град
    Пловдив
    Според мен, поп - фолкът (чалгата) влия така на момиченца на по 11 - 14 години, че те стават ку*ви и така се ''кълчат'' по ''чалготеките'' , че всичко им е на показ .

П.П. Аз чувствам това което SonataArctica каза и евала на него
    НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .

Скайп : somebody---

и така Темата избщо не се връзва със заглавието

ти казваш за какво пеят другите стилове.Не знам каква е тая омразя към чалгата като си я харесват да си я слушат децата
    I am your God so WORSHIP ME!
    Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
    It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
    Niksq :* (hug)

Цитирай Първоначално написано от LiGiDY

ти казваш за какво пеят другите стилове.Не знам каква е тая омразя към чалгата като си я харесват да си я слушат децата
    Ето тук се корени разликата между чалгата и всяка друга музика - в начина мислене, в ценностната система, в идеалите. В това се корени и разликата между феновете на тази музика - за едните е важно колата, телефона и силикона, докато другите се интересуват живо за редица други проблеми случващи се на хиляди километри от тях... защото са хора.
    я пак?

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica

Ето тук се корени разликата между чалгата и всяка друга музика - в начина мислене, в ценностната система, в идеалите. В това се корени и разликата между феновете на тази музика - за едните е важно колата, телефона и силикона, докато другите се интересуват живо за редица други проблеми случващи се на хиляди километри от тях... защото са хора.
    я пак?
    ами пак.Вие искарахте музиката като кумир не знам за вас ама аз я слушам за кеф.И ще кажа че имам приятели и чалгари и нечалгари и мога да ти кажа че няма разлика.Все са хора и то точни вярно е че във всяко стадо има черни овце но това не значи всички

ами пак.Вие искарахте музиката като кумир не знам за вас ама аз я слушам за кеф.И ще кажа че имам приятели и чалгари и нечалгари и мога да ти кажа че няма разлика.Все са хора и то точни вярно е че във всяко стадо има черни овце но това не значи всички
    Музиката отразява съшността ти. И има разлика според мен и то голяма.

Музиката отразява съшността ти. И има разлика според мен и то голяма.
    така ли?е аз слушам понякога чалга и какво да не би да съм такъв какъвто ги описа......

така ли?е аз слушам понякога чалга и какво да не би да съм такъв какъвто ги описа......
    Аз говоря за хората които слушат само чалга.

Аз говоря за хората които слушат само чалга.
    от моя опит те са изключително малко

Град
    in my weird world
    няма човек, който да слуша само и единствено чалга
    100% съм убедена
    --Лудите, лудите - те да са живи!

ЕВАЛАТА!!!
    Metal,Prodigy,Slipntol RLZ!!! skupe:lear29 ^^
    Emo C00l

Криси има!

Борка, що не ми сравниш Стъкито с някой чалгар?

Seraphine, пише се само "Евала"

Град
    in my weird world
    докато не видя не вярвам!
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Цитирай Първоначално написано от KpucmuHa
    докато не видя не вярвам!
    Както си искаш. Аз съм виждал и то не един.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Тая тема още ли е тука?
    Вафла..

Боже, защо се опитвате да откажете хората от музиката, която харесват??
    Все едно на теб да ти кажат "Не слушай Еминем, щото на мен така ми харесва и щот той не ме кефи". Тъпо е, просто ...

И аз не слушам само чалга, но има и хубави песни.. Както във всеки един стил.

Аз като отида някъде на купон, дискотека и аз си слушам чалга... И метълите тука от квартала и те кат се напият и те почват да се лигавят и да си пускат чалгиите... Просто тва си е музиката за настроение- да точно тя, мазната чалгия..

Повече от фен Аватара на prinncess
    Ами като се събираме по купони метъл ли да слушаме Ясно е че ще слушаме чалга
    Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D

Хората които слушат чалга или са с емоционалното състояние на героиня от латиноамерикански сериял с 8 импланта в гърдите 5 в задника и още 2 в устните и все още си се чудят защо са тежки 60 кг. като ядат 1 път седмично или вторият вариант е да се кефят на феминстко-еманципантските текстове на сбирщина полу-примати, излизащи от устата на двойно бронирана противотанкова установка, отговаряща на името Анелия,Борислава,Ваня,Герг на и изобщо всяко име от "Речник на съвременните български имена на кози с луда крава и чувство на себеотрицание" от "А" до "Я ме фани за ...."
    Но мистериите за чалгата остават неразкрити, пишат се стойностни криминалета със заглавията: "Кой ги наистина мама разклати тез червени домати" , "Какво се слу4и един есенен ден горе на черешата" , "За теслата, дръжката и още нещо" и наръчника "Всичко води към теб във нощта, или как да преодолеем нощните посещения до 00 ".

Амин.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Staywithme, иначе ги знаеш по-добре от мене..
    Вафла..

Темата естествено че е жива!

НЕ се опитвам да отказвам никою, явно НЕ сте прочели за какво става дума !?

prinncess - Нямаш си и напредстава какви купони стават и на метъл. А ако има и инструбемти става супер откачено.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Много просперира тази тъпа тема

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Много просперира тази тъпа тема

Цитирай Първоначално написано от Staywithme
    Хората които слушат чалга или са с емоционалното състояние на героиня от латиноамерикански сериял с 8 импланта в гърдите 5 в задника и още 2 в устните и все още си се чудят защо са тежки 60 кг. като ядат 1 път седмично или вторият вариант е да се кефят на феминстко-еманципантските текстове на сбирщина полу-примати, излизащи от устата на двойно бронирана противотанкова установка, отговаряща на името Анелия,Борислава,Ваня,Герг на и изобщо всяко име от "Речник на съвременните български имена на кози с луда крава и чувство на себеотрицание" от "А" до "Я ме фани за ...."
    Но мистериите за чалгата остават неразкрити, пишат се стойностни криминалета със заглавията: "Кой ги наистина мама разклати тез червени домати" , "Какво се слу4и един есенен ден горе на черешата" , "За теслата, дръжката и още нещо" и наръчника "Всичко води към теб във нощта, или как да преодолеем нощните посещения до 00 ".

Амин.
    закова
    FUCKтически не ме интересува

Мега фен
    Град
    Earth...
    100-ния пост е мой

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си