- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да им кажа за двойката?
здрасти! малко прекалих с важността на залавието,но наистина имам нужда от помощ! аз съм 5-ти клас
Проблем:
амииии имахме тест по математика,а аз незнаех,по-скоро забравих и днес правиме теста,аз не се сетих за нищо,имаше 4 задачи (знам,знам "Ееегати леснотията,нЕма що") да,да ,ама НЕ аз не се бях подготвила и почти нищо не реших,оценката ми няма да е 6 или 5 ,или 4 дори няма да е и 3 ,може би 2и 50 ,оооооооооооооооооооо незнам какво да правя,как да кажа на мама и на тате,когато ми кажат ЛОШАТА оценка ?! Мама и тате много държат на добрия успех ,особено мама,защото тя като малка е била "гордостта на училището" ,е незнам какво да правя,как да им кажа ,аз мисля по най-лесния начин обаче е много болезнено
П.С-да не помислите,че мама и тате са някакви изтезатели на деца,не просто,абе както и да е помощ
Редактирано от ProstoAz
7 точка от правилника!
домито
изнасяй се от вас
If I played you like a toy?
omfg...голям проблем,няма щоебаси гадните родител дето имате...може ли да ви викат за тройки и то по най-гадния предмет
![]()
Еми купи 2 билета до Хаваите на ваще и готово (шегувам се) Значи просто им обясни защо така е станало че няма да се повтори и готово ако не маи с билетите ще мине номера![]()
Тези удивителни знаци ми избодоха очите. Няма какво да правиш - всичко е минало. Искаш или не искаш ще трябва да им съобщиш, пък не взимай твърде присърце евентуалното им разочарование и се постарай занапред да не повториш грешката.
Първо се успокой,да не обясняваш на ваще защо си получила инфаркт в 5 клас.После,просто им обясни какво е ставало,за една лоша оценка едва ли толкова ще се ядосат,а като те гледам в каква паника си,получаването на оценка под 5.00 определено не е ежедневие за теб.Кажи,че ще я поправиш,че не си била готова и т.н
![]()
Успокой топката.
Първо-недей от сега да се шашкаш.Понякога наистина си мисля,че не съм направила НИЩО,обаче като ми върнат контролната се оказва,че не е така.Все нещо ще хванеш,може да не е 2..Пък ако е 2,к'во от т'ва?Не е болка за умиране.
Като си видиш оценката,чак тогава се притесняай как ще кажеш на вашите.ПФ!!Все едно,че ще те изселят от вас,защото имаш по-слаба оценка.Абе,стегнете се,бе.
I'm not in love this time,this night...
И аз неска имах 2 по математика.Е още съм жива.Спокойно.Няма да те убият я.
Божее ..Аз викам някой умрял-ти за тази глупост се притесняваш.Ако ваще толкова държат на оценките - обещай , че ще учиш здраво и ще оправдаеш очакванията им, като от теб просто се иска да си спазиш обещанието..![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Кажи им че много съжаляваш и че се стегнеш.То не може поне веднъж да не се изложиш.. човешко е..Постарая се;поправи оценката и ще се зарадват и те и ти ..
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Въх смятай , на мен сега нейния проблем ми се струва някакъв такъв нищожен ... а тя в какъв проблем го превърна , смятай... не се и съмнявам , че и моите проблеми сега , след време ще ми се струват така де ама...
А иначе колкото до контролното... спокойно ти ако си ги знаеш нещата и други контролни ще има.. нали се сещаш , че с 1 оценка няма как...
пък и тука квото и да ти кажем същата ралта.. ако искаш да те успокояваме кажи - туй лесно.. ама времето няма да го върнеш![]()
![]()
Айде успех![]()
![]()
поправи я и тогава им кажи .. аз лично така правя .. не че ми се карат.. но не ми е приятно да получавам 2 или 3![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Искаш,не искаш - трябва да им кажеш..А и какво като ще имаш 2 - следващия път ще се стегнеш и ще учиш..А и няма да те изхвърлят от вас - само и само за това,че имаш 2 по математика![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
++ ии заглавието е доста глупавоПървоначално написано от cherrygloss
![]()
Ами или им го казваш в прав текст , или изобщо не им казвай! Когато ти пишат оценката кажи , че си забравила бележника.![]()
Да. И ащо евентуално класната ви ги събира , за да наняся ненанесените оценки гледай да си я поправила дотогава.Поне , като разберат да знает , че след това има едно 6.Първоначално написано от iiordanova
Ще е доста по-поносимо.![]()
ами горе-долу сте прави,обаче напоследък съм много зле по този предмет....,незнам защо,де ,съвсем ми омръзна да уча,какво ли ще правя до 12 клас?
е не ,че имам друга работаааа.....
,иначе не е толкова лош проблем ,мисля да им кажа въпреки ,че естествено няма да го приемат много добре "мамо имам 2 по математика" "браво!продължавай в същия дух" ,а ако каже това ,най-вероятно ще е сърказъм. Ще се опитам да си поправя оценката и ще завърша с 6 за срока.................. А някой да знае с колко 6 се поправя 2?
![]()
![]()
![]()
домито
Абсолютно съм съгласнаПървоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
Гледай да не ставаш 9ти клас че тогава няма и да можеш да си мечтаеш за 6тици. Кажи им че незнаеш как са решават тея задачи.
пффбрат за 3ка ко толкова ! Кажи и че неиска6 да си гордоста на даскалототи
аз личко се кефя на 3ки
мога и за 5ци ама ддз кефят ме 3ките
![]()
![]()
Човек допуска грешки, това е напълно нормално. Не си седнал да учиш за контролното и си изкарал 3ка. Случват се такива неща. Важното е човек да се поучава от грешките си. Вече е въпрос на лична гледна точка, дали приемаш това за грешка или не.
Предполагам, че родителите ти няма да я приемат зле, ако видят в тебе желание да я поправиш. Но остави ги тях настрана, един ден няма те да са ти грижата. Грешки обаче и тогава ще има и трябва сега да се научиш, как да понасяш отговорност.
ПС: Ей така, за информацията - и аз изкарвам ниски оценки. Не си единствен.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от domi98
Зависи от учителя Някои учители и 2 шестици да изкараш след това може да ти оставят 6. Казваш, че не си разбирала тогава материала, била си разсеяна, но нали си се стегнала и вече ги знаеш. Няма да е трудно да я ощравиш. А и сигурно няма да имаш 2. Някои хора напразно се паникоьосват. Или като се почне едно "Нищо не направих, олей ще имам 2 или може и 3 да вържа." и така 2 дни и като върнат контролното с 5.50 ама аз това защо съм го объркала ... Днес имах великата оценка по математика 4.40, а по принцип математиката ми е наистина много силна. Бях направо бясна и майка ми само ме успокоява нали ще ще я оправя, а аз ѝ викам ест, че ще я оправя просто ме е яд. Принципно не ме интересуват толкова оценките, но понякога много се ядосвам, когато за грешен - и ми се прецака цялата задача примерно .. Така че се успокой, като станеш 9, 10 клас и като получиш 5 ще има да скачаш до тавана
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
ама ти сериозно ли 5 клас си аз чак 7 почнах да уча да да мога да кандидатсвам пак ти за една 2 по математика се притесняваш