- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, целувате ли момчето след френска?
Наистина излиза,че ги е гнус от себе си!Първоначално написано от c0ci
![]()
Много общо говорите, я вземете са изсерете и си бръкнете с пръст в гъза... Аре ся го лапнете няма ли да ви е гнус а :PПървоначално написано от b3b3t0y
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
даже и по време на свирката се целуваме :P
Оставих го да видя какво ще прави след първите няколко свирки, които му направих... Целува ме толкова нежно след свирка, все едно ми казва 'Благодаря, че го направи за мен'
А за мен е адски възбуждащо да ме целува по време и след като ми е правил френска![]()
Аз по принцип не обичам след като ми е правила свирка, деа зн. странно ми е някво, след като аз съм и правил френска да, ама след свирка не. Казвате всички " то сейно ни е гнус от себи си", ами лапнете си хуя сами, кат не ви е гнус тогава, ко карате момичетата. :P
Ако хигиената е на ниво не виждам някакъв проблем
Просто аз
Абе да ама ма е гнус .... тя ми лапала *** и после в моита устаГадно ми е ама търпя ......
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
разбира се защо не![]()
+Първоначално написано от Korrnyy
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
не съм се сблъсквала с такъв гад до сега ..Първоначално написано от Bukmop
.. щом го е гнус да я целуне .. значи не е много чистичък явно ..
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
целуваме се![]()
P.S. А тези, които се се дърпат значи ги е гнус от самите тях![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
може и да има защо ..Първоначално написано от pinki
![]()
винагиако ни е гнус от самите нас...тогава защо сме заедно и защо въобще правим секс
![]()
Ами аз съм си чистичък, ма ми е странно да целувам след свирка, не че не съм го правил, но е странно. По същата логика тогаз, ти кат си мн. чиста си бръкни в гъза и после си лапни пръста и кажи, о не ма е гнус нали е мит.Първоначално написано от uBuTo
![]()
[quote="258"]Хахахаха точно така не и е тъпоПървоначално написано от t0d1t0
![]()
Моя си ме целува без проблем. Аз обаче не харесвам много вкуса на спермата му и 1 ден го одрязах тотално и му викам: докато ти сам не оближеш и преглътнеш всичката си сперма от пъпчето ми аз няма нито да ти лапам нито гълтам....облиза си всичко и от тогава няма гнусливи м/у нас.преодоляхме го.
Малко е трудно по време на френска да се целувате ама айде ...Първоначално написано от vellvet
![]()
По темата:Естествено,че го целувам!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ами не бих го направила .. но това е различно ..Първоначално написано от prettyboy
![]()
Леле и аз много искам да го накарам на това ... Не искам подобни задръжки :PПървоначално написано от graphicflower