.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен

Крем депилатоар Veet

Краката ми са в ужасно състояние от самобръсначката и епилатора. Вече направо се отчаях. Пробвах с някакъв смотан депилатоар, който миришеше ужасно, но не ми хареса резултатът. Чух, че кремът на Вийт е добър. Моля, ако някой го е ползвал, да сподели впечатленията си и ориентировъчна цена ( мисля, че беше около 10 лева ) . Наистина е спешно! Краката ми са в рани, а косъмчетта станата дебели и твърди

Супер фен Аватара на j_adore2

Re: Крем депилатоар Veet

Депилатоари не съм ползвала и не мога да ти кажа кой е качествен и кой не,но имай в предвид,че са на принципа на самобръсначката,не очаквай да станат по- тънки косъмчетата.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Голям фен

Re: Крем депилатоар Veet

Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Депилатоари не съм ползвала и не мога да ти кажа кой е качествен и кой не,но имай в предвид,че са на принципа на самобръсначката,не очаквай да станат по- тънки косъмчетата.
    Знам, но поне няма да станат на рани ...

Мега фен Аватара на teenems
    мисля ,че са на принципа на самобръсначката.
    преди няколко дни пробвах Veet ,като самобръсначка е ..
    нищо особенно
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от teenems
    нищо особенно
    +1
    Но от него няма как да ти излезнат рани..И издържа поне 2 седмици (според косъма).Аз като нямам време ползвам розовият вийт...
    А защо не пробваш кола маска??? Най-ефикасно е. Или си купи ленти...
    •Don't be a little bitch with your chit chat• ...
    •Just show me where your dicks at• ...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от KeshaWoodx33
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    нищо особенно
    +1
    Но от него няма как да ти излезнат рани..И издържа поне 2 седмици (според косъма).Аз като нямам време ползвам розовият вийт...
    А защо не пробваш кола маска??? Най-ефикасно е. Или си купи ленти...
    Страх ме е на кола маска, пък лентите не са лои голяма цапотия, то и лепнеее

Голям фен Аватара на shadows92
    Попринцип от Veet не съм доволна ...Ама въобще..

аз преди си бях взела на Евелин депилатоар.. не е точно като самобръсначка.. в смисъл маха ги косъмчетата от повърхноста ама издържа повече от 1 седмица докато със самобръсначката вече на другия ден лекичко са израснали.спомням си, че като го намажех и след малко почва да ми мирише на запалена коса ;дд. ми вземи си гледах в една тема, че има доволни от депилатоара на Вийт аз първия път, когато си махах космите ми беше с лентички Вийт и ми ги махнаха перф и са пак съм си взела и чакам да ми израснат.а да те питам защо имаш рани от бръсначката и епилатора?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от iwonka
    аз преди си бях взела на Евелин депилатоар.. не е точно като самобръсначка.. в смисъл маха ги косъмчетата от повърхноста ама издържа повече от 1 седмица докато със самобръсначката вече на другия ден лекичко са израснали.спомням си, че като го намажех и след малко почва да ми мирише на запалена коса ;дд. ми вземи си гледах в една тема, че има доволни от депилатоара на Вийт аз първия път, когато си махах космите ми беше с лентички Вийт и ми ги махнаха перф и са пак съм си взела и чакам да ми израснат.а да те питам защо имаш рани от бръсначката и епилатора?
    Ми защото като ги махна със самобръсначка, както и ти каза, на следващия ден излизат. И аз пак ги махам, ама те са супер къси и ножчетата на самобръсначката направо ми дерат кожата. После, ако следващия път е с епилатор, боли много, защото вече космите са твърди и излизат и подкожни. И тук вече идва още по - големия проблем. Почвам да ги чопля подкожните, за да излязат, и сега краката ми са УЖАС

Ако искаш може да пробваш с депилиращия крем на Strep към 6 лв е но е добър

Цитирай Първоначално написано от darka1
    Цитирай Първоначално написано от iwonka
    Ми защото като ги махна със самобръсначка, както и ти каза, на следващия ден излизат. И аз пак ги махам, ама те са супер къси и ножчетата на самобръсначката направо ми дерат кожата. После, ако следващия път е с епилатор, боли много, защото вече космите са твърди и излизат и подкожни. И тук вече идва още по - големия проблем. Почвам да ги чопля подкожните, за да излязат, и сега краката ми са УЖАС

жалко мацка значи с депилатоар, ама мисля, че не трябва да се слага върху възпалени или разранени места

Ако си ги махаш с депилатор трябва да внимаваш защото той гори косъма и ако не го отмиеш по времето което трябва (то си го пишеше на крема миля че беше от 3 до 6 минути) ще станеш на по голями рани пък и боли.. С коламаскаа на дали ще стане защото вече след като си гии бръснала може да почнат да ти растът навътре и ще трябва да ги вадиш с игла... iwonka мирисало ти е на запалена коса, защото той гори косъма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си