.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на GerYy

Каква боя за коса използвате?

Е? Доволни ли сте от нея? Ако не ,какво не ви харесва?Аз съм решила този месец да се боядисам с ECHO. Не съм я използвала до сега. Чакам мненията ви. :P

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Вече използвам само Garnier Color Naturals и съм много доволна,иначе и аз мисля тази седмица да пробвам ECHO
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Sofia
    ECHO е страхотна. От няколко месеца се боядисвам с нея. Руса съм и винаги, когато се боядисвам в корените ми има разлика с останалата коса. С тази боя нямам такъв проблем. Шампоана и маската към нея също са много хубави.

Четох някаде,че тази боя имала червен отенък...(незнам дали е спецялно за някой номер). Аз съм си взела 7.1 пеплно ръсо пише ,но няма да стане русо

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от GerYy
    Четох някаде,че тази боя имала червен отенък...(незнам дали е спецялно за някой номер). Аз съм си взела 7.1 пеплно ръсо пише ,но няма да стане русо
    Ще стане една идея по-тъмно отколкото си го представяш. Принципно числото след номера на боята показва типа отенък, който ще получиш. В случая 1 е сив (пепелен) отенък, за тва мога да гарантирам. Аз лично се боядисвам с 9.1, която се води много светло пепелно русо, но на моята коса стои като средно русо (нито много светло, нито пък тъмно), така че да знаеш 7.1 ще изглежда по-скоро като тъмно русо между светло кестеняво (то така си и изглежда на картинката на боята де).

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    На Лореал и на Гарниер са много добри
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    С Londa Volcano съм аз, чудно ми се отразява на косата

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на vagarious
    Аз вече 2 години се боядисвам с Гарниер и нямам смелост да я сменя. Незнам, имам чувството, че другите ще ми прецакат иначе русата косичка.А за тази ECHO не съм чувала, нито виждала.
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от Fr3aky
    Ще стане една идея по-тъмно отколкото си го представяш. Принципно числото след номера на боята показва типа отенък, който ще получиш. В случая 1 е сив (пепелен) отенък, за тва мога да гарантирам. Аз лично се боядисвам с 9.1, която се води много светло пепелно русо, но на моята коса стои като средно русо (нито много светло, нито пък тъмно), така че да знаеш 7.1 ще изглежда по-скоро като тъмно русо между светло кестеняво (то така си и изглежда на картинката на боята де).

Ох..дано да стане както е на кутията...цвета много ми харесва даже мисля следващия път да си взема 8.1

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Fr3aky

Ох..дано да стане както е на кутията...цвета много ми харесва даже мисля следващия път да си взема 8.1
    Ами много зависи от основата. Какъв цвят е, боядисвана ли е преди и т.н. Ако е близък до естествения ти цвят няма как да не хване. Но ако косата ти е черна или тъмно кестенява абсурд да стане от първия път. Също отначало цвета може да си се стори малко по-тъмен, затова изчакай 1-2 измивания за да видиш същинския, тъй като при самото боядисане боята се "насища" и се получава по-различен от този на опаковката.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    ползвам Garnier Color Naturals и съм много доволна А тази не я бях 4увала нито виждала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си