- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каква боя за коса използвате?
Вече използвам само Garnier Color Naturals и съм много доволна,иначе и аз мисля тази седмица да пробвам ECHO
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ECHO е страхотна. От няколко месеца се боядисвам с нея. Руса съм и винаги, когато се боядисвам в корените ми има разлика с останалата коса. С тази боя нямам такъв проблем. Шампоана и маската към нея също са много хубави.
Ще стане една идея по-тъмно отколкото си го представяш. Принципно числото след номера на боята показва типа отенък, който ще получиш. В случая 1 е сив (пепелен) отенък, за тва мога да гарантирам. Аз лично се боядисвам с 9.1, която се води много светло пепелно русо, но на моята коса стои като средно русо (нито много светло, нито пък тъмно), така че да знаеш 7.1 ще изглежда по-скоро като тъмно русо между светло кестеняво (то така си и изглежда на картинката на боята де).Първоначално написано от GerYy
![]()
На Лореал и на Гарниер са много добри![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
С Londa Volcano съм аз, чудно ми се отразява на косата![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз вече 2 години се боядисвам с Гарниер и нямам смелост да я сменя.Незнам, имам чувството, че другите ще ми прецакат иначе русата косичка.А за тази ECHO не съм чувала, нито виждала.
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Ами много зависи от основата. Какъв цвят е, боядисвана ли е преди и т.н. Ако е близък до естествения ти цвят няма как да не хване. Но ако косата ти е черна или тъмно кестенява абсурд да стане от първия път. Също отначало цвета може да си се стори малко по-тъмен, затова изчакай 1-2 измивания за да видиш същинския, тъй като при самото боядисане боята се "насища" и се получава по-различен от този на опаковката.Първоначално написано от GerYy
ползвам Garnier Color Naturals и съм много доволнаА тази не я бях 4увала нито виждала