- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помогнете..Как да направя тази прическа?! Спешно.
Здравейте! Искам да ви помоля за помощ.. кажете какво да кажа на фризьорката ,че да ме направи така.. ( споделете също и своето мнение за прическата) П.П момиче съм (:
ХЕЕЕЕЕЕЛП![]()
Ами не знам как би могла да му обясниш, но можеш да я принтираш и да му я покажеш.. вече така се прави![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Най-добре донеси снимките на фризьорката си..Аз лично така правя,че да не ме направят на...
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
аз също нося снимките .. дори и на телефона![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
някой няма ли такава прическа?
до сега не съм чула различно мнение от това ' донеси снимка ' xD
но мерси все пак..
ам - лицето на момичето кво да го правя xD
да я зачеркна ли.. щот може да ми се хили фризиор-а (:
вие как правите?
Аз изобщо не зачерквам лицето на момичето..
Тя ме пита дали съм си избрала прическа,а аз казвам да,даже със снимка идвам![]()
Иначе мисля,че бретона й е филиран и е оформен крив (не знам как да го обясня)..И в една от снимките виждам няколко пластове..
Амии в общи линии кажи на фризьорката първоначално каква искаш да е дължината на най-долния пласт на косата.....на снимката е със средна дължина (около педя под раменете). Кажи и,че искаш да е на пластове(по горните не по дълги от педя),като най-горните трябва да се филират...стигнахме до бретона,това е така модерният в близките години "бретон на една страна" (аз така му викам)....просто и кажи на коя страна искаш да ти е бретона, покажи каква дължина искаш да ти е най-късата част и колко най-дългата...след това кажи да реже по диагонал (по принцип като кажеш, че искаш бретон на една страна се подразбира, че ще се реже диагонално)...и обезателно ако искаш подобен ефект трябва и да се филира бретонът :P ...дано съм била полезна
![]()
п.с. Извинявам се за въведената от мен по-горе величана,наречена педя....но няма иначе как да ти го опиша...
![]()
Аз правя очи/кръгли петна/ на очите и усмивка на устата и фризьорката се смееПървоначално написано от silwinka
![]()
Так е най-добре за да не стават грешки
Първоначално написано от ShowMeHowToLie
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Ем', скъпа, най - лесно ще стане да и принтнеш снимките .. 2 - 3 снимки и ше се ориентира..
занеси й снимка.
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Ми покажи й една определена снимка ..![]()
И между другото има разлики в прическите на момичетата .. едната е с бретон на една страна, а друга с прав .. изясни си какво искаш?![]()
Искам да попитам нещо:
Как се казва тази прическа..И дали ще стане и на по-дълга коса ?
http://gal.ineogen.ro/galleries/soci...405_00_600.jpg
http://gal3.ineogen.ro/galleries/soc...583_00_600.jpg
http://gal3.ineogen.ro/galleries/soc...586_00_600.jpg
![]()
П.С - Извинявам се от авторката,че питам в тази тема - но не исках да правя нова тема![]()
Как се казва ли?
Ами няма име..![]()
Той бритона акцентира в цялата работа, просто иди при фризьорката ти и и кажи да ти направи прав бритон до очите или ако си имаш вяра действай сама.
Иначе на една снимка гледам, е косата и е леко етажирана.
А твоята коса ако не е идеално права няма да ти седи така прическата, понеже нейната 100% е изправяна.![]()
Мерси за отговораПървоначално написано от magicfairy
![]()