- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ми е гадно !
покани я на нещо по-оригинално от кафе
REGGAE BOOM <3
Кажете нещо моля ви !
![]()
![]()
скайпа не ти е решение на проблемите
няма кфо да те е шубе толкова, МОМИЧЕТАТА НЕ ЯДАТ МОМЧЕТА!![]()
няма как да си сигурен кфи са им отношенията, че вече да мислиш и дали ше го зареже заради тебе, бла бла бла. да си ги видял да се гушкат, мляскат? може да са просто приятели, ебаси![]()
НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ АКО ТИ НЕ НАПРАВИШ НЕЩО!!
късмет![]()
![]()
А, до въпроса не ги заебаваш ,те не ти обръщат внимание ?Първоначално написано от britzy
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Намесва се друг, взима ми я... бля бляяя. Никой нищо не ти взима, момичетата изобщо знаят ли, че съществуваш? Кво чакаш... да получат сигнал от космоса, че ги харесваш и са принудени да се запознаят с теб? Отиваш при момичето и се запознавате, после я питаш дали иска да излезете, ако да-да, ако не-не. Лелеее, ще умра с такива като вас. "Ама аз си я харесах в албумчето, ама не се познаваме, ама се намеси друг..."![]()
Докато не направиш нещо по въпроса и с гледането ще си останаешBtw, хората се запознават всеки ден и знаеш ли с какво започват разговорите си?
"-Здрасти"
Вай, скайпа е сериозна раУта
Викаш да я заприказваш няма смисъл, щото тя сваля звезди на някакъв Сульо.
Похвална логика, брат - Няма да излизам днес, щото времето е слънчево, ама не знам дали янма да завали. Няма и да си взема чадър, щото пък всички ще ми се смеят.
I wish u luck![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Е ти хем нещеш да я забравяш, хем нещеш и да я заговаряшНе става така... Престраши се и я заговори на живо - няма да те изяде! А колкото до другото момче - намесил се друг, ама щяла ли да ги зареже заради теб... Че ти откъде изобщо знаеш, че той й е някакъв? Видял си ги да си говорят и вече ги ожени! Може би са просто съученици или приятели... Спри да се филмираш и предприеми някакви действия ама РЕАЛНИ действия не виртуални...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
абе човек ти невиждаш ли! Всички пишат едно и също! Приеми го отиди и я заговори. Нема да получиш други мнения!Първоначално написано от LilVik
![]()
АБе знам че тряя да я заговоря , ама някси ... Представете си , че отида до нея и тя не е сама , с некви приятелки е и казвам здрастя р бля , бля ... Ще ми се изсмеят , ще ми кажат мани се бе идиот или нещо такова ииииииииии :X:X:X:X:X:X:X ..... е тва ми е един от най-големите проблеми в живота ! Виж по скайп е по друго, ама ...
Бъди непукис! ... заговори я когато е сама ... се ще я издебнеш
![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Виж човек пред компа и скайпа е съвсем друго.Там можеш да лъжеш, да си измисляш, но е друго когато трябва да говориш на живо.Издебни я когато е сама, запознайте се и т.н.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Реших първо да си початим малко по скайп , да се разберем на живо да се видим , пък после на живо и бля бля както се развият нещата...
Аха.Ревнуваш непознатата.
И ние какво?![]()
all day... all night... what the fuck?!
За тва кво мислите ?Първоначално написано от LilVik
П.П - Знам че темата е тъпа , ама като си харесам някое момиче правя и говоря глупости ...........
Като се засечете някъде я заговори..едва ли хапе![]()
Е в 5-6 клас така става.Първоначално написано от LilVik
Скайпа е сериозна работа, версно си е![]()
Dr. Gregory House
8 клас съм ... И скайпа е сериозна работа , да !Първоначално написано от valdesbg
![]()
Офф откачам вече ........ :X
Еми откачай де
Така се почва.
Dr. Gregory House
Еми ... Ще се пробвам! Пък каквото стане , стане ... Мерси на всички !
Исках да се запознаеме (лично) с нея ама май усрах всичко
... Как мислите ?
http://img200.imageshack.us/i/54751065.png/ увеличете изображението за да видите
Моля ви се отговорете!
Yep, усрал си работата.
Честито!
На следващия ти въпрос - продължавай да играеш WOW![]()
Dr. Gregory House
БЪзикаш ли се ? Кажете сериозно плс !Първоначално написано от valdesbg