.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Трябва да си забавен някои като мен го имат вродено мн е яко
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Yep, усрал си работата.

Честито!

На следващия ти въпрос - продължавай да играеш WOW
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не бе, съвсем сериозно ти го казвам..

Праскай там WoW и злобарки и ще дойде друга на хоризонта

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Цитирай Първоначално написано от KpucmuHa
    ще си останеш само с гледането на албумите им ...
    ми да появил се няки друг дет не иска за гледа снимки и се запознава с моми4ето,което не хапе Да не о4акваш сама да доиде при тебе или да падне от небето-Събираш смелост,запознаваш се с моми4ето
    +1
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Майка ми й е учителка на мацката и вика че е много проста и гадна ама е мн хубава !

Вижте снимката дето съм постнал и кажете дали съм прецакал работата ... моля ви !

Добре защо разчиташ на скайпа ?? Защо просто не отидеш и не я загвоориш в училище.Общувай колкото се може повече с нея, а от там вече времето ще покаже

Цитирай Първоначално написано от LilVik
    Майка ми й е учителка на мацката и вика че е много проста и гадна ама е мн хубава !

Вижте снимката дето съм постнал и кажете дали съм прецакал работата ... моля ви !
    Да! Потърси друга, която има повече акъл в главата, и не бъди срамежлив! Ние обичаме стабилно стъпили на земята мъже, някой който да ни води.

WoW-a трябва да го намалиш до минимум.Докато играеш по цял ден WoW не очаквай да хванеш някоя мацка и да й разправяш "абе знаеш ли, пуснаха Lich King и ние го убихме, аа да и взех брадватааааааааааааа".Да играеш по 2-3 часа максимум в денонощието може, ама иначе забрави за приятелка. -.-
    Pagani Zonda

Цитирай Първоначално написано от Xeon
    WoW-a трябва да го намалиш до минимум.Докато играеш по цял ден WoW не очаквай да хванеш някоя мацка и да й разправяш "абе знаеш ли, пуснаха Lich King и ние го убихме, аа да и взех брадватааааааааааааа".Да играеш по 2-3 часа максимум в денонощието може, ама иначе забрави за приятелка. -.-
    АЗ вече играя по 20 минути на ден УоУ даже понякога въобще ... Не е проблем това

ти не им зн отношенията с онова момче, затова поговорете и и кажи,за да не съжаляваш, че не си опитал, а ако не стане,поне си пробвал..иначе само ще се измъчваш! ОПИТАЙ
    разни хора, разни идеали...

Цитирай Първоначално написано от LilVik
    Исках да се запознаеме (лично) с нея ама май усрах всичко
    ... Как мислите ?
    http://img200.imageshack.us/i/54751065.png/ увеличете изображението за да видите
    хората ти казаха да го направиш на живо ама ти не, пробвай с друга
    ААаАаА за наденицата ли питате?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си