- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ми е гадно !
Трябва да си забавеннякои като мен го имат вродено мн е яко
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бе, съвсем сериозно ти го казвам..
Праскай там WoW и злобарки и ще дойде друга на хоризонта![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
+1Първоначално написано от ivcheto0o
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Майка ми й е учителка на мацката и вика че е много проста и гадна ама е мн хубава!
Вижте снимката дето съм постнал и кажете дали съм прецакал работата ... моля ви !
Добре защо разчиташ на скайпа ?? Защо просто не отидеш и не я загвоориш в училище.Общувай колкото се може повече с нея, а от там вече времето ще покаже![]()
Да! Потърси друга, която има повече акъл в главата, и не бъди срамежлив! Ние обичаме стабилно стъпили на земята мъже, някой който да ни води.Първоначално написано от LilVik
WoW-a трябва да го намалиш до минимум.Докато играеш по цял ден WoW не очаквай да хванеш някоя мацка и да й разправяш "абе знаеш ли, пуснаха Lich King и ние го убихме, аа да и взех брадватааааааааааааа".Да играеш по 2-3 часа максимум в денонощието може, ама иначе забрави за приятелка. -.-
Pagani Zonda
АЗ вече играя по 20 минути на ден УоУ даже понякога въобще ... Не е проблем товаПървоначално написано от Xeon
![]()
ти не им зн отношенията с онова момче, затова поговорете и и кажи,за да не съжаляваш, че не си опитал, а ако не стане,поне си пробвал..иначе само ще се измъчваш! ОПИТАЙ![]()
разни хора, разни идеали...
хората ти казаха да го направиш на живо ама ти не, пробвай с другаПървоначално написано от LilVik
ААаАаА за наденицата ли питате?