- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- отслабване-again and again and again..
buuu, аз от неграмотници критики не приемам.Още повече, необосновани (тази можеш да я провериш в речника) критики.
![]()
не критикувам ..смешни са ми некомпетентните ти мнения относно шибаните диетиПървоначално написано от ThroughStruggle
ако искаш ги приемай ти и без това незнаеш
няма нужда да се обосновавам и да се обеснявам на хора които не са изобщо наясно
![]()
If I played you like a toy?
[quote="CruelDevil"]Ох,разбирам те.Първоначално написано от Barbie47
Ох,разбирам ви...
![]()
Некомпетентни?
Интересно как човек, който изписва "обЕснявам" и "незнаеш" би могъл изобщо да квалифицира каквито и да е било мнения.На такъв препоръчвам да изкара отново началния курс, че очевадно не е имало ефект.
![]()
за мен най-ефективната лично пробвана от мен диета е 90 дневната там не ти искат определно количество харана , а определен вид храна.В момента съм на житния пост ,който също и хубав хем диета ,хем причистване (аз го правя главно за прочистване)+упражнениея ако можеш и на фитнес ходи шш резултат ти е готов за 2 месеца със сиг
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Първоначално написано от ThroughStruggle
хич недей да откланяш темата не сме в час по БЕЛ нито пък си ми няква че да ми казваш как тряя да пишакато не ви харесва дадено мнение било то правилно ( в повечето случаи ) или грешно веднага се хващате за правописа на някой си - и тва попринцип става в форума не само в тая тема
![]()
добре ай обясни ми щом толкова мноо знаиш как в 1 диета ше може да се ядът гъби и нз си къв сос ??!![]()
също и лютеница и кренвирши
ти добре ли ги лапаш ?
то тва отслабване ли е или ДЕБЕЛАРИУМ ?!?! hyaxxah
А какъв точно е проблемът на гъбите? Вярно е, че са тежка за усвояване храна, но нито са висококалорични, нито нищо. Просто им трябва малко повече време за усвояване.
Колкото до сметановия сос (нали беше сметанов?) - да сте чували за НВ-ВМ хранене? Там идеята е, че се ядат ОСНОВНО мазнини, за да се свалят такива.
Не мога да давам линкове, но ако погледнете сайта spidersport(.)com, ще видите, че една огромна група хора отслабва и се поддържа в перфектно здраве и кондиция именно чрез основен прием на животински мазнини. При това, далеч не в микроскопичните количества, на които вие сте свикнали.
Кренвиршите и лютеницата не се нуждаят от коментар - те НЯМАТ място в менюто ви, не само ако искате да сте слаби, но ако искате да сте и здрави, също така. Ако лютеницата е домашна и е приготвена без захар и със зехтин, вместо олио - тогава може.
Последно - за правописните грешки в разни постинги: никой тук не е някакъв на другия, но начинът, по който пишете във виртуалното, е вашата визитка. Грешките оставят неприятно впечатление и не е трудно човек да си каже: "аха... поредният неграмотник".
ем който квото иска да си казва ..тука пиша на фонетика и на клавиатура нито съм длъжна да изписвам изцяло думите нито нищо пиша си на разговорен език в даскало ше си пиша както тряя ко ма ебеПървоначално написано от Central
![]()
Хаха, Central ме изпревари. Напълно съм съгласна с неговото/нейното мнение, няма да се повтарям. Говорим за Нисковъглехидратна диета, а нито гъбите, нито сметановия сос, нито колбасите, нито лютеницата са с високо съдържание на въглехидрати.
Просто замълчи, ставаш смешна и еднотипна с еднаквите, неаргументирани и неграмотни мнения. Все едно да споря с грамофонна плоча, нещо подобно.