- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коя от двете пасти е по-добра?
7-8 лв еПървоначално написано от nyxu
и аз съм доволна от нея
а цена за Елгидиум никой не каза![]()
Абе вие си мийте зъбите 3 пъти в седмицата и после се чудете защо пастата ви за зъби не действала![]()
![]()
![]()
Blend-a-Med 3D White
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Много съм доволна съм от blend-a-med-a , другата не съм я пробвала
Blend-a-Med 3D WHITE Pearl
От май месец тази година е ползвам и наистина съм много доволна от нея.И до момента си я ползвам и не мисля да я спирам,защого съм доволна от ефекта,който постигам.Дано не е развалят както правят с други неща..Хубаво е да се мият по 3 пъти на ден зъбите..като специално поне аз преди това ги мия с някаква друга паста.Било то Colgate или Perlodent med като за основа и след това вече с Blend-a-med 3D white pearl SmileИначе цената е близо 8 лв и я ползваш около 2 месеца горе-долу.
Първоначално написано от psych0
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Само аз ли за Blend-a-Med 3D WHITE Pearl се изръсвам по 9 лева?Откъде я намирате по 6 лева?
![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Med 3D WHITE Pearl, но цената незнам, някъде около 3,4лева![]()
.................
От скоро имам Blend-a-Med 3D WHITE Pearl и за сега съм доволна.![]()
ами мога да ви кажа че нито една паста от тези 2те е хубава даже и която и да е друга защото съдържат голямо количесвто вода и fluoride който е вреден за зъбния емайл fluoridе рагражда зъбите http://www.youtube.com/watch?v=_Ys9q1cvKGk ето ви клип има паста за зъби която не съдържа такава химия и такива глупости forever bright цялото ми семейсво са доволни от тази паста за зъби тя не съдържа fluoride и вода направена е из цяло на алое вера гел тоест стабилизиран 100 % алое вера гел и я няма в магазините и в аптеките някой ако се интересува за тази пасте да пише ЛС и най-вече ако се интересува зъбите му да бъдат здрави![]()
Hardstyle Hardcore Forever !!!