- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- проблем със спането
как да се задържа максимално дълго време буден през нощта, тъй като имам важна работа, а кафето не ми помага? някакви идеи?
Spam
Raybeez
I ain't afraid to die.
I ain't no fortunate one
But I'm proud of what I've done.
Hardships, I've seen some
I ain't a coward I don't turn and run
I don't turn and run!!!
пробва ли с енергийни напитки?
нова бразилия вакумиран пакет + кубинска кафеварка
изпиеш ли 3 кафеварки за около час вярвай ми идните неколко часа ще си луда калинка,така че не говори, че кафето не помага.
другото е да си викнеш некой приятел/ка у вас лаф мохабет, + силна музика и по-ритмична
една ябулка дава толкова енергия колкото 1-2 чаши кафе, така, че може да гъчиш ябълчици по некое време
другите средства са незаконни, но много по-ефективни от тези, които изброих.
Волята не я вписвам в съветите, щото всеки знае какво е да ти се спи и нито воля, нито Бог, нито папата могат да предотвратят това
<3 сън!! ;дПървоначално написано от cherinka
пробвай да си обърнеш режима.. спри през деня.. и си върши важната работа нощем ;д
плмн,той иска само една вечер да остане буден...
режима преебе ли се веднъж,връщане назад трудно...
срц,тва с музиката е оферта,ама пича да каже къв период от време иска да стои буден
то и кафето има обратно действие... като те пусне, после си жив труп, естествено ако си прекалил с него, както в случая ще се случи с него
тва с музиката е хубав вариант,ама е моменто...оф,ба ли го колко време иска да стои буден,да напрайм един конферент' в скайп да го занимаваме цяла нощ с глупости,освен![]()
не видях да е уточнено, извинявам се ако не съм разбралПървоначално написано от cherinka
ако е за една вечер.. все ще удържи. ако е практика и работата е важна, това е моя съвет - спи през деня, вечер ще имаш повече сили.
и аз трябва да пусна 1 тема за съня.. вечер хич не мога да заспя, а на другия ден мога да спя до 3, и съм като труп. . .
благодаря ви за съветите!!
иначе да, само за тази нощ ми трябва
и аз не мога да спя вечерно време, за това винаги пия нещо...каквото алкохолно има под ръка из нас... пробвай,ама да знаеш, че не е най-добрия вариант, просто стреса,напрежението,витаещ ите мисли из главата са си доста голяма причина за безсънието....а и според мен трябва да настроим някак си биологичните си часовници... когато и да си легнеш-винаги да ставаш по едно и също време....Първоначално написано от plmn
Дъвчи тютюн.Само остатъчният вкус няма да ти позволи да мигнеш за доста дълго време.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
с алкохол не съм пробвал... ;дПървоначално написано от cherinka
това е истината!Първоначално написано от cherinka
знам го, но все не става. едната вечер се забиеш някъде до 3-4, после си труп... като съм си у нас.. лягам рано, изгасям всичко.. НЯМА БРАТЧЕ.. въртя се до 1-2.. сутрин, вместо да съм отпочинал, готов за деня, със сили да уча/работя, аз съм полузаспал по цял ден.. не знам как да си върна предишния режим. а снощи си легнах в 22:30 с идеята да заспя рано => да стана рано. и пак се оспах..Първоначално написано от cherinka
![]()
броял ли си офце?
като стигна до 7мата се прозявам..
до 20тата съм се прозяла 10-15 пъти![]()
и някак си самата гледка да си представиш поле,нива.. навсякъде зеленина, дръвчета и щъкащи офчици и некво симпатично офчарче и некво просторно небце с якото слънце ти действа успокояващо.....ииии чесно казано няма как да помня до коя офца съм стигнала![]()
верно може да си мислите, че тва с офцете е мит, ама не е![]()
ще пробвам ;д кво ми остана ;д
Пичове, проблема със спането е на лице и при мен
не спя по 20 часа, лягам за по 4-5 и ставам
очите не могат да ми се затворят
направо съм се роботизирал тотално
вече не си лягам по 24-32 часа умишлено че да подремна малко
Моля ?!
По някаква странна причина кафето не ми действа по събуждащ начин, а нещо тъкмо обратно - понеже е топла напитка ме успива...пък да не мога да изпия повече от 2-3 кафета (с много сметана), защото почва да ми се гади... Веднъж Raybeez написа, че чаша студена вода помага, и от месец насам така се събуждам... Не знам дали би помогнало при това да останеш буден, но опитай. Иначе - препоръчвам доза от среднощната габа по eilo.
Кола + нес съм чувала, че действа...прекалено силно. Знам го господина си по СИП, който каза, че така се разбуждал в продължение на 11 години и вече спи максимум 4 часа на денонощие.![]()
студено кафе?Първоначално написано от Pliok0019
Кола - не,Кафе - не.Вечер пия по половин литър кола,че да мога да заспяАко не искам да спя наистина трудно ми се получава,амаа муззика денс някво леко физическо действие.Нещо което да те занимава.Ако Ти трябва да кажем от 12 до 3 да си буден можеш да комбинираш.#0 минути музика 30 минути денс 30 минути може да ядеш.Може да си измеш лицето със студена вода - сутрин е златно това.Може да отидеш отвънка щот кат ти е студено не ти се спи много,ама има шанс и да заспиш отвън.Абе като цяло по си е готино спането
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh