.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    незнам дали тук да питам, но успокоителните не ми действат по никакъв начин. Нито за успокояване, нито за депресия, нито за сън...Говоря за успокоителни, за които в аптеката са ми казвали да пия макс 3 на ден и 4е действат моментално.
    Let the psycho plays with you...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    кафе с кола
    или музика нещо там прави,гледай ТВ,ама късните канали бз се
    аааа доспа ми се отивам айде лека
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Lestat357
    Guest
    Освен изброените по-горе, се сещам и за един още по-силен метод (изкл. дъвчене на тютюн)) – кофеин на прах. Само че е много тънък момента с предозирането там, може да доведе до дооста неприятни последици. По-добре не. > Иначе – абеее, като че ли притесненията и липсата на какво да е вътрешно спокойствие действат най-безотказно в подобен случай. Пробвай и с прясно изцеден сок от грейпфрут + лимон + мока и чаша тоник (газиран и горчив; съдържа даже и хинин минимално количество, хах) също.

Цитирай Първоначално написано от Dopeass
    незнам дали тук да питам, но успокоителните не ми действат по никакъв начин. Нито за успокояване, нито за депресия, нито за сън...Говоря за успокоителни, за които в аптеката са ми казвали да пия макс 3 на ден и 4е действат моментално.
    Ааа, най-добре прати СМС на Доктор Тийн, хахах.(lol) За тези трите изброени от теб пробл. (успокояване, депресия, безсъние) обикновено се пият три отделни лекарства, освен ако не са в наистина начален стадий.. или ако пиеш нещо прекалено силно, но не бих ти препоръчал. Най-добрият съвет – остави настрана аптеките и се консултирай със специалист.;] Независимо от възрастта ти (т.е. в твоя случай – дори да си на 14 и да ти звучи всичко това крайно несериозно).

p.s.:/ Нищо не действа моментално, дори най-силните, защото там пък се предполага, че си достатъчно, хмм.. зле, за да ги приемаш. Във всеки случай - не би желала да предозираш подобни лек. продукти, така че - внимавай с дозировката! Това не ти е аспирин.;] Дори най-безобидните такива, които са ти дали свободно от аптеката.

да ви се похваля.. ;д спах 4 часа, току що се върнах от олимипада. чувствам се много отпочинал и грам не ми се спи. ако винаги ще е така, вече ще си спим по 4-5 часа тва 8-9 минимум са пълни глупости.. като спя 8+ после ми е мега зле. не знам за вас..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    колкото повече спиш толкова повече ти се спи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си