- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- проблем със спането
незнам дали тук да питам, но успокоителните не ми действат по никакъв начин. Нито за успокояване, нито за депресия, нито за сън...Говоря за успокоителни, за които в аптеката са ми казвали да пия макс 3 на ден и 4е действат моментално.
Let the psycho plays with you...
кафе с кола![]()
или музика нещо там прави,гледай ТВ,ама късните каналибз се
аааа доспа ми се отивам айде лека![]()
![]()
![]()
Освен изброените по-горе, се сещам и за един още по-силен метод (изкл. дъвчене на тютюн)) – кофеин на прах. Само че е много тънък момента с предозирането там, може да доведе до дооста неприятни последици. По-добре не. > Иначе – абеее, като че ли притесненията и липсата на какво да е вътрешно спокойствие действат най-безотказно в подобен случай. Пробвай и с прясно изцеден сок от грейпфрут + лимон + мока и чаша тоник (газиран и горчив; съдържа даже и хинин минимално количество, хах) също.
Ааа, най-добре прати СМС на Доктор Тийн, хахах.(lol) За тези трите изброени от теб пробл. (успокояване, депресия, безсъние) обикновено се пият три отделни лекарства, освен ако не са в наистина начален стадий.. или ако пиеш нещо прекалено силно, но не бих ти препоръчал. Най-добрият съвет – остави настрана аптеките и се консултирай със специалист.;] Независимо от възрастта ти (т.е. в твоя случай – дори да си на 14 и да ти звучи всичко това крайно несериозно).Първоначално написано от Dopeass
p.s.:/ Нищо не действа моментално, дори най-силните, защото там пък се предполага, че си достатъчно, хмм.. зле, за да ги приемаш. Във всеки случай - не би желала да предозираш подобни лек. продукти, така че - внимавай с дозировката! Това не ти е аспирин.;] Дори най-безобидните такива, които са ти дали свободно от аптеката.
да ви се похваля.. ;д спах 4 часа, току що се върнах от олимипада. чувствам се много отпочинал и грам не ми се спи. ако винаги ще е така, вече ще си спим по 4-5 часатва 8-9 минимум са пълни глупости.. като спя 8+ после ми е мега зле. не знам за вас..
колкото повече спиш толкова повече ти се спи![]()