Моля някой от вас който е сменял училищата да опише подробно каква е процедурата по местенето и как стоят нещата с приравнителните изпити,ако е полагал такива![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Ами по миналата година се местих ( бях 7 клас ) .. Главно заради отсъствия .. Ами при мен беше просто .. Отидох до даскалото в което исках да се местя , питах дали ше ме приемат , казаха ДА , взех си отпусното и го дадох в даскалото .. Не карах изпити , просто ме питаха кви са ти отценкита ( дигнах си ги с по 1 единица![]()
) драснаха ми ги и готово ..
![]()
^ Мисля, че тя питаше за след 8 клас...
Иначе и аз се интересувам, който знае да пише.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Да ,предполагам авторката пита за преместване след 8ми клас ?Първоначално написано от iPurple
![]()
Иначе мен също ме интересува , а нямам особено информация.
Ще се радвам, ако ми кажете също към кои гимназии има общежития ? - За София.
Освен за АК, за друго училище с общежитие не се сещам.Първоначално написано от Infinity
![]()
^ Май е така, ама там таксите са хммПък и при преместване най-вероятно ще трябва да плащаш пълна такса и тя е още повече хмм
![]()
Оо , АК съм го изключила - не мога да си го позволя !
Иначе мисля , че някъде бях чела , че НПМГ имат обжещитие в Студентски град, но там приемът е след 7-ми клас.![]()
Ако някой знае нещо за местенето от една езикова в друга също да казва.
Бду бях чула, че общежитията в Студентски Град на нощ са по 6 лв. Не знам колко е вярно...
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Никой ли не знае?![]()
Първоначално написано от Infinity
И аз съм чувала, че НПМГ има общежитие и мисля, че може и след 8 клас да те вземат.
Fall down seven times..
Stand up eight.
НПМГ има общежитие
А за взимането, не е много сигурно![]()
Никога не се предавай!!!
А дали може приравнителните изпити да се правят пролетта, или е задължително след края на учебната година?
НПМГ има общежитие ДА,а иначе за преместването поне там си държиш приравнителни по-всички предмети,които са изучавали за тая година (основно български,математика,профи л,физическо,музика и изобразително,ама тях много ме съмнява някой да седне да си играе да изпитва). И всичко това се случва след края на годината.Предполагам навсякъде е таканищо,че сме Национална гимназия,ние сме и едно обикновинно училище с необикновен дух. Ако има още въпроси ще съм доволна,ако мога да отговоря и съм била полезна.![]()
![]()
ОО аз две училища ги менках постоянноДори незнам защо, майка ми така решаваше и аз от една страна исках. Дори в друг град съм се местила. Просто отиваш в даскалото, вземаш си отпусното или там квото е. Отиваш в новото даскало даваш там квото трябва. Май лични данни, това отпусно от старото даскало и те слагат в класа, където има места.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
местила съм се доста пъти, но досега не съм полагала поправителен.. сега 2рия скок пак ще се местя и вече може да остана на изпити защото нямам никакви оценки за 1вия срок
FUCK-тически не ме интересувате..