- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учителите ми ПУШАТ ТРЕВА
И нашите учители пушат![]()
Защо да не е, нали трябва от някъде да се започне. Та те са УЧИтели, не знам как може да мислите че е нормално да пушат трева и то пред учениците.Първоначално написано от Chacho
Че всеки си решава за себе си какво да прави с живота си - така е, но те нали са там да ни дадът добър пример .. а тоо ..![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
E, примерно за цигарите при нас точно тия, които пушат, се карат..Първоначално написано от Chacho
Даже примерно за тая по изобразително, докато го учихме, като я гледах ква е строга и другите като ми казаха, че пуши викам "Да бе... "
, ама не един ми го каза...
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
То човек ако може, ще те поучи кое е порок и кое добродетел, дори и самият той да е пълен с пороци. Пък и какъв пример да ни дават учителите, малки ли сме та сами не можем да си правим изводите? По-малките класове, когато не си даваш все още реална преценка за нещата, даскалите са ти последна грижа. Най-малко от тях ще взимат пример.Първоначално написано от Aniiiii
Проблемът в образованието идва от там, че тая професия няма бъдеще. Заплатата е колкото да ти плати хляба и две-три сметки. Сега аджеба, кой ще се навие да става даскал. Отиваш, вършиш работа, която изисква висока квалификация, не ти се отплащат, редовно те нарамват с допълнителна работа и често естеството на професията ти се разминава с реалността. Младите хора, които искат да станат учители са или на възраст до 7 години или по-възрастни, но запазили детската си наивност. След 10-15 години даскали тук няма да има. Такъв е живота. Само ганджата им остана на тия хорица. Ма то па и ние учениците зехме, че им я изкупихме...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
да е аз пък смъркам по 3пъти на ден![]()
If I played you like a toy?
точно така..и не,не е нормално!Първоначално написано от Aniiiii
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
О да тфа за заплатите е така напълно, ама да ти кажа не мисля че има работа в Бг която да е оценявана на такова ниво на каквото трябва.
Но мисълта ми беше друга. Училищата са разпуснати в Бг и ако не се започне от някъде никога няма да се оправят а ще стават по зле и по зле.
А щом и учителите пушат треваа, с ученицитене мисля че дори и се стараят да ги оправят.
Българското обучение е на много високо ниво и ако се "стегнат" малко нещата мисля че ще има голям прогрес за българското образование
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
е хората разпускат .. кво лошо има? между другото къде учиш да взема и аз да дойда там.![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Права си. Има професии, които се надценяват незаслужено. Но да не взема да засегна някой сега.Първоначално написано от Aniiiii
А мисълта ми беше, че това не е най-належащият проблем.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да бе! Ти не знаеш ли,че това е нормално!?
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
oхоо тузарчета
в мойто даскало пият пък чистачката е на бонбони![]()
![]()