- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Махане на засъхнала кръв
От последното ми състезание е останала малко кръв по долнището на кимоното..мина през пералната вече сигурно 10 пъти и още си седи..хелп
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Вярно е, пробвай и със лимонов сок да накиснеш петното, но когато вече е засъхнала, незнам дали ще се изпере.Първоначално написано от WhitEShadoW
и аз знам нещо за лимоновия сок.моя съвет е да видиш в бгмама(съжалявам за рекламата?),те там знаят ВСИЧКО100% ще разбереш
*засъхнала не съм сигурна,че се маха..
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
абе засъхналата кръв май не се маха![]()
Може и да има начин да се махне, примерно със студена вода, както казаха по-горе, или с някакъв по-силен препарат, обаче то зависи каква е материята. Успех иначе!
маха се би трябвалопросто переш
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
не мисля,че ще се махне![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Пробвай с Vanish...
Със студена вода по-скоро се маха, когато петното е прясно. Засъхнала...Първоначално написано от tanchu
трудна работа.
пробвай с нишестенамокряш петното и отгоре търкаш с нишестето,надявам се да помогне
Vanish![]()
много пъти съм си изчиствала петната с негоно не и кръв
![]()
Взимаш кимоното отиваш на чешмата пускаш силна струя студена вода и пробвай да търкаш с прах за пране ако не излезе пробваш с лимон (не съм много сигурна ама може да пробваш малко и със сода бикарбонат, нали има избелващо действие и може да излезе).
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
И засъхналата кръв се маха със студена вода не само прясната. Аз съм прала бая засъхнала с най-обикновен сапун е лиденеа вода, ама търках докато ми се обели лака.![]()
абе всъщност даже не е моя кръвтаПървоначално написано от Neftochimic
на един руснак е..за това май не се маха..деба упоритите коп*лета
![]()
![]()
а мерси за всички отговори..но студена вода вече пробвах а и е прано поне 10 пъти и неще и неще да се махне..някои писа за лимонов сок,нишесте..ще пробвам и ще пиша кви цветове на дъгата съм го издокарал![]()
намокряш си дрехата и върху петното слагаш капчици веро и търкаш да стане пяна. Оставяш 30 мин да поседи с пяната и изплакваш със студена вода. след това я закачаш на балкона, но да има слънце, за да може да избелее100 % съм сигурна, че ще стане
ако не слагаш белина и си готов![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Кръв се пере само със студена/хладка вода, никога със гореща защото после не може да се изпере.. Сега ти остават идеите по-горе написани- вениш, лимонов сок( и лимонена киселина на прах става)![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Хващаш коректора..и мацаш![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
лее толко много начини ми казахте, сега трябва да тегля томбола кое да пробвам![]()
![]()
пробвай с вениш
Просто аз
ПОЧИСТВАНЕ НА ПЕТНА ОТ КРЪВ
Капките кръв се изпират по възможност веднага, преди да са попили в матрията, със студена вода, в коаято е разтворена сол.![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Ще се махне.. пробвай някой препарат за премахване на петна ако не стане с многото търкане със студена вода и прах![]()
* ~УсМиХнИ Се нА жИвОтА,За дА тИ сЕ УсМиХнЕ И ТоЙ~ *
... =)=)