.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Дайте съвет плссссссссссссссссссссссс с!

Значи тръгнах с едно момиче идвамата се харсваме много но тя е болна и не сме излизали обаче нейна добра приятелка те са от един клас е гадже с мой приятел от моя клас и ние последен час имаме физическо ! Те ще дойдат и нейната фр и моя фр се целуват иии аз искам да целуна това момиче с което ходя но никога не съм се целувал и ме е малко страх а и назнам дали ще ме отблъсне или изобщо кфо ще стане защотото никога не съм се целувал а почти на 100% трябва да я цулуна а и страшно много го искам ! Моля за помощ ! Малко време имам

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    застреляй се като за начало
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Ако може първо си подреди собствените мисли и тогава пиши Така или иначе,в момента не се разбираме нещо .. Ползвай точки,препинателни знаци,главни букви???
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Значи не можа да напишеш:Искам да целуна приятелката си, но не знам как. А написа 100 излишни простотии?

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Не ми е ясно.. защо написа всички тези простотии с приятелката й и приятелят ти.. и т.н. А пък и темата е.. Тръгнал с едно момиче, но не се е целувал, а искал да го направи..
    Давай по бузката, бе..
    Какво толкова страшно има.. никой не се е родил научен, нали?! Действаш и това е..
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от chocolatee
    Не ми е ясно.. защо написа всички тези простотии с приятелката й и приятелят ти.. и т.н. А пък и темата е.. Тръгнал с едно момиче, но не се е целувал, а искал да го направи..
    Давай по бузката, бе..
    Какво толкова страшно има.. никой не се е родил научен, нали?! Действаш и това е..
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

кой клас си въобще?!звучиш ми все едно си 5ти-6ти...не се притеснявай та нали сте си гаджета,значи те харесва и тя сиг се притеснява и очаква ти да направиш първата крачка...щом сте си станали гаджета такива неща са съвсем нормални(кат целувки,прегръдки...)просто отиди при нея,гушни я,питай я нещо как е...и я целуни по бузката кат за начало и после сами ще се наредът нещата..не може по сценарии.буди спонтанен и смел!успех!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Нищо,ама нищо не разбрах..

Значи не можа да напишеш:Искам да целуна приятелката си, но не знам как. А написа 100 излишни простотии?
    Ако е така..
    Няма защо да се притесняваш..Никой не се е родил научен + това всичко си идва отвътре
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

да ходиш с момиче с което не си се целувал ..

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Нищо,ама нищо не разбрах..
    не си сама

Идвам да я целуна вместо теб вместо теб.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Викаш срам те е да я целунеш, ама иначе ходите. А тя знае ли?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    много си зле,пфффффф баси и преди съм чела тъпи теми,ама тая напрао ме натвари
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

няма да те отблъсне всичко си има първи път
    "Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer

Нищо не разбрах

Голям фен Аватара на producenta
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    много си зле,пфффффф баси и преди съм чела тъпи теми,ама тая напрао ме натвари
    тая тема си е вдлъбната
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

ako q obi4a6 ne barzai.kato momi4e az sa6to ne sam gotova i moje bi i tq kato men q e strah.predlaspojiq i ne i davai zor(pokajii 4e iska6 za6toto ima veroqtnost i tq da go iuska no da e sram da si poiska)uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си