.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Hybrid View

Гълтате ли?

Е? Хареса ли ви? Колко често го правите?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Много ми харесва Всеки път като ям го правя

--------------------------------------------------------

Аз да.Отскоро го правя.На приятеля ми му харесва,а аз нямам нищо против.Все пак е той,не ме е гнус от него и от всичко,което му доставя удоволствие.

...hate my nickname

да и ми харесва

Да, гълтам и да, харесва ми
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Да, гълтам!Правя го всеки път.Приятно е особено,когато знам,че и на него му харесва!

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Да разбира се и нямам абсолютно нищо против само условието е той да не ме има за курвичка или за бройката.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Град
    Slivnica

....

Нееееееееее и нямам такова намерение
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Не...поне засега нямам такова намерение

Последно предупреждение за групичката, която постоянно ми се налага да й трия мненията (по-точно заяжданията), не само в тази тема.
    Гледайте си своите паници, не се впрягайте на чуждите.
    Да се пише само зададената тема - ако има нещо извън нея - имате си л.с. или пишете на някой от екипа.
    Не е приятно да ви търпим 'магариите', дошли сме тук да се забавляваме, обменяме опит, водим цивилизован спор/диспут по зададена тема.
    Всеки има право сам да избира какъв да е, кой бил еди-какъв си, си е негова работа, стига да не пречи на другите, не като вас.

Всеки, който продължи, може да получи едноседмична почивка от тук.
    Лека вечер.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Да,гълтала съм няколко пъти и да харесва ми,като знам,че спермата му е здрава!

Какво значи да му е здрава спермата
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Не не го правя

Гълтайте момичета. Полезно е, протеинчета само.

Не го правя

Супер фен Аватара на Passi0n
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Лелее човек и аз съм така

Град
    Ниско под тополите . . . ;d
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    хахахаха
    wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !

Цитирай Първоначално написано от sladkata_bebz
    Аз да.Отскоро го правя.На приятеля ми му харесва,а аз нямам нищо против.Все пак е той,не ме е гнус от него и от всичко,което му доставя удоволствие.

+1
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh

Последно предупреждение за групичката, която постоянно ми се налага да й трия мненията (по-точно заяжданията), не само в тази тема.
    Гледайте си своите паници, не се впрягайте на чуждите.
    Да се пише само зададената тема - ако има нещо извън нея - имате си л.с. или пишете на някой от елипа.
    Не е приятно да ви търпим 'магариите', дошли сме тук да се забавляваме, обменяме опит, водим цивилизован спор/диспут по зададена тема.
    Всеки има право сам да избира какъв да е, кой бил еди какъв си си е негова работа, стига не пречи на другите, не като вас.

Всеки, който продължи, може да получи едноседмична почивка от тук.
    Лека вечер.
    Ухааа най-сетне добричкия MakeMeLaugh си показа ноктите! =D>

Guest
    Преди гълтах редовно,но реших да не ми става навик,защото се губи ефекта

И кой ефект точно се губи,секса и всичко свързано с него е за двама,нещо не мога да разбера ,и да гълтам не виждам какво лошо има!

Guest
    Ако говориш на мен,кой говори че има нещо лошо? Нали и аз го правя. И второ,губи се ефекта че е нещо специално,ако го правиш по няколко пъти на ден,партньора ти ще го сметне за нещо обикновенно и като даденост. Различно е,когато сама го изненадаш без да очаква,като изненада. При мен има разлика от преди и сега

Ами да теб питах,чесно да ти кажа аз го приемам за нещо нормално,а за теб не знам ти си знаеш,не те критикувам,а просто ми стана интересно,ако става въпрос за изненада да разбирам,но за мен това е нормалния край

Guest
    Ясно,аз не се и изразих достатъчно ясно. И аз го приемах за нещо нормално,но вече ми писна все да угаждам( но това неща не много свързани с темата)

Цитирай Първоначално написано от EsCaDa20
    Ясно,аз не се и изразих достатъчно ясно. И аз го приемах за нещо нормално,но вече ми писна все да угаждам( но това неща не много свързани с темата)
    Е ако е само за угаждане те разбирам аз затова казах,че секса е за двама.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си