- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гълтате ли?
Е?Хареса ли ви? Колко често го правите?
Много ми харесва![]()
Всеки път като ям го правя
![]()
--------------------------------------------------------
да и ми харесва![]()
Да, гълтам и да, харесва ми![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Да разбира се и нямам абсолютно нищо противсамо условието е той да не ме има за курвичка или за бройката.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Нееееееееее и нямам такова намерение![]()
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Последно предупреждение за групичката, която постоянно ми се налага да й трия мненията (по-точно заяжданията), не само в тази тема.
Гледайте си своите паници, не се впрягайте на чуждите.
Да се пише само зададената тема - ако има нещо извън нея - имате си л.с. или пишете на някой от екипа.
Не е приятно да ви търпим 'магариите', дошли сме тук да се забавляваме, обменяме опит, водим цивилизован спор/диспут по зададена тема.
Всеки има право сам да избира какъв да е, кой бил еди-какъв си, си е негова работа, стига да не пречи на другите, не като вас.
Всеки, който продължи, може да получи едноседмична почивка от тук.
Лека вечер.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Да,гълтала съм няколко пъти и да харесва ми,като знам,че спермата му е здрава!![]()
Какво значи да му е здрава спермата![]()
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Не не го правя![]()
Лелее човек и аз съм такаПървоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
![]()
хахахахаПървоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
![]()
![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
Първоначално написано от sladkata_bebz
+1
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Ухааа най-сетне добричкия MakeMeLaugh си показа ноктите!Първоначално написано от MakeMeLaugh
=D>
Преди гълтах редовно,но реших да не ми става навик,защото се губи ефекта![]()
И кой ефект точно се губи,секса и всичко свързано с него е за двама,нещо не мога да разбера ,и да гълтам не виждам какво лошо има!
Ако говориш на мен,кой говори че има нещо лошо? Нали и аз го правя. И второ,губи се ефекта че е нещо специално,ако го правиш по няколко пъти на ден,партньора ти ще го сметне за нещо обикновенно и като даденост. Различно е,когато сама го изненадаш без да очаква,като изненада. При мен има разлика от преди и сега![]()
Ами да теб питах,чесно да ти кажа аз го приемам за нещо нормално,а за теб не знам ти си знаеш,не те критикувам,а просто ми стана интересно,ако става въпрос за изненада да разбирам,но за мен това е нормалния край
Ясно,аз не се и изразих достатъчно ясно. И аз го приемах за нещо нормално,но вече ми писна все да угаждам( но това неща не много свързани с темата)![]()
Е ако е само за угаждане те разбирам аз затова казах,че секса е за двама.Първоначално написано от EsCaDa20