.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Проблем с бръсненето (за момичета)

Здравейте, значи имам един проблем, след като си обръсна триъгълника и след 1 ден някъде започват да излизат косъмчетата и на 2рия ден започват да ми се появяват пъпчици навсякъде в околноста, ужасно е :Х моля дайте някакви съвети какво да правя или как да се обезкосмявам примерно ?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Пробвай с кола маска,знам че от нея не излизат пъпки

С каква кола маска по-точно ? Топла, студена, лепенки, коя ще е най-добер ?

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Аз си купих студена.. Нищо не можах да направя, беше ужасно твърда и нищо не стана..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Топла на Jankar

А за топлата трябват някакви пръчици за мазане и лентички за дърпане нали ? От къде мога да си ги купя

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Ми ддз.. Там все още не съм се бръснала ама си обескосмявам подмишниците с пинсета и нямам проблеми Не е мн приятно ама се търпи и косъмчетата поникват след около 10 дена. Дори след първия пък като ги оскубах ( миналата пролет) не бяха толкова груби колкото преди като се има предвид че 2-3 год съм ги бръснала със самобръсначка.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Е това да си обезкосмяваш триъгълника с пинсета си е пълна прецаквация !

Опитвала ли си?
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Ами не бих тръгнала да си играя с пинсетката, все пак не са малко косъмчетата

Ясно Просто ти дадох идеята щото с подмишниците от както почнах да ги скубя нямам проблеми.
    Аз други идеи не мога да ти предложа опитай както другите казват с кола маска и успех

Добре благодаря, дайте други предложения ако можете

Първо .. нормално е при бръсненето косъмчетата да порастват след 2рия ден (или поне да "наболват") ..

Второ .. причината за пъпчиците може да са много .. там е по - чувствителна кожата, пък и ако често им теглиш контра е нормално да става така .. може да използваш някакъв хидратиращ, омекотяващ крем предполагам, че ще намалеят ..

Трето .. имаш и други опции за обезкосмяване освен с бръсначка .. аз лично не мога да се "преборя" с болката от кола маска там ..

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    използвай някакъв спирт след бръснене, щипе но помага с/у пъпчиците .... и аз не успях да се преборя с болката от кола маска и ги бръсна но се мажа и изчезнаха проблемите(ако имаш повечко един два пъти ги мажи с гентамицин) ..... това е от мен, при мен помогнаха спирта + гентамицин ...... успех .....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Топла на Jankar
    Не е топла, течна, бъркаш се.То с топла също може , но казват , че тъй като е топла може да ти се появят от нея спукани кръвоносни съдове, а и е доста трудна за употреба.Иначе по темета-да, с кола маска няма да има пъпчици , най-много да ти се появят 1-2 пъпчици, коит ще са подкожни косъмчета,но то само леко като стиснеш и излиза косъмчето и всичко се оправя.

Пробвай с депилиращ крем
    ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Топла на Jankar
    Не е топла, течна, бъркаш се.То с топла също може , но казват , че тъй като е топла може да ти се появят от нея спукани кръвоносни съдове, а и е доста трудна за употреба.Иначе по темета-да, с кола маска няма да има пъпчици , най-много да ти се появят 1-2 пъпчици, коит ще са подкожни косъмчета,но то само леко като стиснеш и излиза косъмчето и всичко се оправя.
    Течна кола маска на Jankar ?

Цитирай Първоначално написано от LP_GirL
    използвай някакъв спирт след бръснене, щипе но помага с/у пъпчиците .... и аз не успях да се преборя с болката от кола маска и ги бръсна но се мажа и изчезнаха проблемите(ако имаш повечко един два пъти ги мажи с гентамицин) ..... това е от мен, при мен помогнаха спирта + гентамицин ...... успех .....
    Веднага след като се избърна ли да го ползвам ?

Абе хора,за да си нямате такива проблеми защо не вземете да се научите да ходите на козметик примерно?
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Само една дума - срам !

И моя съвет е да отидеш на козметик. Аз лично така правя и съм много доволна. А срама преминава точно 2 минути след като се съблечеш.

Град
    Пловдив
    Преди ходех на козметик специално за триъгълника, защото ми писна от бръснача .. но адската болеше първите 2 пъти .. отказах се и реших , че почвам сама. Взимаш си студена кола маска на Jankar поставяш я в топла вода , за да се отпусне и няма да ти е трудно. Вече са ми супер редки косъмчетата , нямам подкожни косъмчета , абсурд за пъпчици .. пробвай и успех

^ Боли само първите два пъти,когато са ти по дълги космите примерно или нещо такова.После като започнеш да ходиш по-често не боли толкова.Апък относно срама - едва ли козметичката за първи път ще вижда подобно нещо така,че не виждам проблем.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Пробвай с епилатор...чувала съм, че не боли толкова.Аз например едвам издържам по краката, а за там не ми се мисли.
    If you don't know my name, you can call me your baby ...

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Raindrops fall from everywhere.

^ пробвала съм с епилатор болката е ужасна .. С кола маската по-малко ли боли ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си