.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 190 от общо 190
    Бе не знам, като знам ква съм... ще ми е някакво гузно, че харча чужди пари... Ама ако имам "безброй пари" ще обиколя целия свят

Ще го върна пък , човекът ако е толкова благодарен (или толкова богат ) ще ми даде пари за да покаже благодарността си .Така хем вълкът сит , хем агнето цяло
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

Ако са прекалееено много ще взема само част от тях,а другите ще оставя.Ако пък сумата е прилична без обаче да е прекалена ще си ги закътам някъде.Няма такива връщания при мен ;dd
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Ами ако са мноооооого пари мноо ясно че ша си ги взема
    Взимам парите,оставям там 10-20 лв (зависи колко са парите,ако са много оставям 100-200) и оставям само картите в портфейла (АКО ИМА ТАКИВА),нося ги в полицията и тва е!

Зимам парите и връщам портфейла.
    Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

Град
    във филма ..
    Ш'си удара гъза у тавана...

Who's next!

Ест, че ще се обадя на мама и ще я питам на кого да звънна или да изчакам тя да говори, защото е голяма. Така ще върнем парите на човека. Не бих ги взела. Това си е кражба. Ако не намеря собственика сигурно ще ги оставя в полицията. , а ако е по - близо до даскало ще отида при охраната и ще му го дам, ако някой от училище си го е загубил.

Ако има документи и карти ги мятам, а парите ги вземам Знам, че е кофти да те ограбят ( миналата седмица ми се случи ) , но ми писна аз да съм добра , а всички около мен да са задниц* .

Цитирай Първоначално написано от YourBlackDahlia
    Ако има документи и карти ги мятам, а парите ги вземам Знам, че е кофти да те ограбят ( миналата седмица ми се случи ) , но ми писна аз да съм добра , а всички около мен да са задниц* .
    +1
    I guess you're too afraid to show your feelings...

Ще взема парите и след училище ще си ги изхарча.А да ги дадеш на полицията е най- глупавото което можеш да направиш.Защото един път намерих едни пари пред един магазин. Дадох ги на полицията пък те нито благодаря нито обява в градския весник написаха за парите нито нищо.Бас ловя,че са ги изхарчили.Така,че това ще направя.

Голям фен Аватара на babyy123
    щях да зема парите и да хвърля портофейла някъде

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ще взема половината а другата част ще ги даря

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Оо .. Честно казано и аз не знам Но съм сигурна, че ако ми се случи на секундата ще ми хрумне ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

леле как да го върна..сърце няма да ми даде :d гадно за тоя дето си е изгубил портфейла ама... и аз да си го изгубя и на мен няма да ми го върнат... ох паричкии

ще ги взема и ще си платя образованието

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си