.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

ПЛС дайте ми съвет...кво да го права?!

та има едно момче,което от бая време мн харесвам...ма той все ме бъзика и обижда...вика ми, че съм нз си ква и после умира от смях(особено,ако се ядосам)...и все ми взима нещата,бута ме....абе кът пълен дечко се държи..а аз мн нз как да се държа...понякои път ми е забавно,щот и аз се включвам и му отвръщам...но често прекалява и му викам и така..нз как да се държа и не схващам въобще къв му е проблема,само с мен се държи така ТЪПО!...идей аз кво да права и що той така се държи...често си мисля,че наистина не ме понася...тоест все с тия негови глупави постъпки,но от друга странна се чуда що тогава през целия ден слуша кво говоря,гледа кво правя....занимава се с мен...щом не ме харесва,що не ме остави на мира?!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Еми възможно е да те харесва..Щом ти обръща много внимание ,но не знам..
    Но е възможно и да е от "онези" момчета,които си търсят само с кого да се заяждат
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта

Re: ПЛС дайте ми съвет...кво да го права?!

Цитирай Първоначално написано от stern
    от друга странна се чуда що тогава през целия ден слуша кво говоря,гледа кво правя....занимава се с мен...щом не ме харесва,що не ме остави на мира?!
    Защото е неосъзнато, малко, комплексирано идиотче, което има нужда да си лее емоциите някъде... и е решил да го прави посредством теб.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Шести клас, предполагам.

Да, харесва те.Просто още не е съвсем убеден за какво служи онова, дето му е в гащите.
    all day... all night... what the fuck?!

мхм тва е тъпото...тоест,че и аз и всички които са така добри да напишат нещо (за което благодаря) можем само да предполагаме..само той си знае,ма просто нз кво да права..не мога просто да го питам къв му е проблема,щот винаги сме с класа ни и той никога няма да ми каже точно

и сме 8ми клас...

Задай си въпроса искаш ли да бъдеш с момче, което все още не е дорасъл умствено?!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Аwww сетих се ,че със сегашното ми гадже беше същото-той все така ми вземаше тела,моливника,ввсе се бъзикаше,слагаше ми качулката като бех със суитшърт,но НИКОГА не ме е удрял,нито ме е обиждал,абее харесва те нема кфо да се чудиш
    ПС на 18 сме и двамата
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ако бехте 5 клас бих ти казала,че те харесва..ама 8
    Странно поведение..а в как по-точно се занимава с теб?
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Аwww сетих се ,че със сегашното ми гадже беше същото-той все така ми вземаше тела,моливника,ввсе се бъзикаше,слагаше ми качулката като бех със суитшърт,но НИКОГА не ме е удрял,нито ме е обиждал,абее харесва те нема кфо да се чудиш
    ПС на 18 сме и двамата
    е то не ме удря,така ме побутва..не вярвам да ме харесва...

Град
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    ПС на 18 сме и двамата
    е то не ме удря,така ме побутва..не ми се вярвам да ме харесва...
    Ee не знам за теб ама при менсе получи(и 2мата сме големи бебета)

Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    ако бехте 5 клас бих ти казала,че те харесва..ама 8
    Странно поведение..а в как по-точно се занимава с теб?
    еми...говори си с някои и той или се обръща и започва да ме слуша или пуска некав кометър....такива добри уши има,ужас ...и наистина по цял ден нещо ми прави,кат чели чака и аз нещо да направа,което повечето случаи права...тоест примерно ми взима шапката и започва да бяга на някъде, а аз след него,което му е мн забавно...или постоянно ми взима несесера и такива неща...

на колко си

edit: опс, не погледнах, че темата с възрастта вече е коментирана. Тогава - съгласна съм с Хилари
    hating you makes me all warm inside : )

Град
    Цитирай Първоначално написано от ThedramaQueen
    на колко си
    8клас са каза го по-горе

Ами нали знаеш,че момчетата се развиват по-бавно от момичетата
    Та според мен щом се закача с теб,значи има интерес към теб..
    Я ги виж тея от нашия клас-9 клас, а се държат като пълни олигофрени! Направо ме вбесяват понякога,ама аз често ги млатя
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Цитирай Първоначално написано от InloVeGirl27
    Я ги виж тея от нашия клас-9 клас, а се държат като пълни олигофрени! Направо ме вбесяват понякога,ама аз често ги млатя
    е да знам..ма все пак,примерно с другите момичета се държи съвсем нормално,дори мн по-добре отколкото с мен,ако ме харесваше къде е логиката,да се държи гадно с мен,а с другите добре?
    ???

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Еми възможно е да те харесва..Щом ти обръща много внимание ,но не знам..
    Но е възможно и да е от "онези" момчета,които си търсят само с кого да се заяждат
    +
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Цитирай Първоначално написано от InloVeGirl27
    е да знам..ма все пак,примерно с другите момичета се държи съвсем нормално,дори мн по-добре отколкото с мен,ако ме харесваше къде е логиката,да се държи гадно с мен,а с другите добре?
    ???
    Момчетата не влагат ум в това,което правят и следователно повечето им действия са нелогични! Но щом към теб се държи по-особено,значи може би си те е харесал!
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Шести клас, предполагам.

Да, харесва те.Просто още не е съвсем убеден за какво служи онова, дето му е в гащите.
    това мнение просто супер много ме израдва....момчето показва по свой недорасъл и присъ за всички малки моченца начин,че изпитва нещо или поне си привлякла вниманието му.....ама не се занимавай с него-дечко 1 клас за гадже н ети трябва,нали?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    според мен няма си друга работа и му е тъпо,а пък другия варянт е да те харесва
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ма попринцип си е мн зрял...тоест...а и от мнoгoоо време го харесвам,почти 2 години.добре,а аз кво да права...както казах вече не вярвам,че ме харесва,но някси искам да знам,щото и други ми викат,че се закачал и ми искал вниманието...та какво да направа..как да разбера кво мисли за мен и какво да му кажа ако примерно утре пак ме обиди???

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ма попринцип си е мн зрял...тоест...а и от мнoгoоо време го харесвам,почти 2 години.добре,а аз кво да права...както казах вече не вярвам,че ме харесва,но някси искам да знам,щото и други ми викат,че се закачал и ми искал вниманието...та какво да направа..как да разбера кво мисли за мен и какво да му кажа ако примерно утре пак ме обиди???
    Ами примерно можеш да пробваш ти да му вземеш нещо да излезеш от стаята,отиваш в коридора и не му го даваш докато не ти каже,какво иска от теб през последните седмици. И гледаш реакции и такам.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

амиии така вчера му се сопнах и от тогава нищо обидно не ми е казвал...дори днес беше мил...понякои път прекалено мн мрънкам ...мааа са дразни ме кат се държи тъпо,ма явно той нз къде е границата и tr малко да му се сопнеш,за да схване....кво да го права,не знам

Град
    Разград
    Има два варианта:
    1. До 14 годишни сте, значи те харесва.
    2. Над 14 годишни сте - не те харесва, просто търси с кого да се драка.
    Пък може и да е по-голям, ама да е с акъл на 10-годишен.
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

точно на 14 сме...ма не вярвам да ме харесва...а и кво да права,както вече няколко пъти казах той няма никога да ми го каже,дори и да е така,което не вярвам...

бати глупака .. пращаи го за зелен хайвер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си