- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПЛС дайте ми съвет...кво да го права?!
omgg.. т'ва е абсолютно, ама абсолютно като моята ситуация.. чак се замислям дали не съм го писала аз ( кат сумнамбул примерно)
![]()
иии ние сме 8 клас ;ддд ще кажа само 1 : тъпа заешка работа
.
таа, я сподели твоя дечко как се казва
.
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
по-добре да не казвам,че някои познат,ако прочете тва веднага ще се сети кой го е писал:P ма на теб кво ти прави тва момче?!и ти как се държиш?!и харесва ли те или не???
![]()
Моят съвет е да залягаш повече над учебниците по български, така между другото.
дораслата се обадиПървоначално написано от ReachlessGirl
бз се иначе по темата и аз се правя така на кретен чат пат ама е така да ги дразня ( по скоро правех го преди година или по малко и то към вс хора без зн мужко женско
)
One 4 the money , two 4 the show
пфф в моя клас също има един такъв индивид , само че аз не го харесвам, а той мен.. Отвратителен ее .. Не се спря първия срок, ми и втория продължава.. Ш' го самоубияя честноо.. ;Ddd
не го разбирам тоз моя човек,днес бяхме на купон и се държа мн мило...просто нз вече кво да мисля
И в моя клас има такива аномалии.. харесва те![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
съгласна съм!! .. абе ти май мазохист си падаш .. аз лично не бих търпяла някой който да се държи с мен като с някакво л*йно (с извинение) .. щом прави така .. прави си изводи дали те харесва ..Първоначално написано от ReachlessGirl
FUCK-тически не ме интересувате..
Просто момче... Никога не можеш да ги разбереш кво искат от теб или кво чувстват към теб. .![]()
![]()
а не,не е прост...просто въобще нямам представа кво мисли за мен....