.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    omgg.. т'ва е абсолютно, ама абсолютно като моята ситуация.. чак се замислям дали не съм го писала аз ( кат сумнамбул примерно ) иии ние сме 8 клас ;ддд ще кажа само 1 : тъпа заешка работа . таа, я сподели твоя дечко как се казва .
    Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
    ----------------
    sex : ♀

по-добре да не казвам,че някои познат,ако прочете тва веднага ще се сети кой го е писал :P ма на теб кво ти прави тва момче?!и ти как се държиш?!и харесва ли те или не???

Моят съвет е да залягаш повече над учебниците по български, така между другото.

Град
    ДжойнтЛенД
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Задай си въпроса искаш ли да бъдеш с момче, което все още не е дорасъл умствено?!
    дораслата се обади бз се иначе по темата и аз се правя така на кретен чат пат ама е така да ги дразня ( по скоро правех го преди година или по малко и то към вс хора без зн мужко женско )
    One 4 the money , two 4 the show

Град
    Drqnovo
    пфф в моя клас също има един такъв индивид , само че аз не го харесвам, а той мен.. Отвратителен ее .. Не се спря първия срок, ми и втория продължава.. Ш' го самоубияя честноо.. ;Ddd

не го разбирам тоз моя човек,днес бяхме на купон и се държа мн мило...просто нз вече кво да мисля

И в моя клас има такива аномалии.. харесва те
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Задай си въпроса искаш ли да бъдеш с момче, което все още не е дорасъл умствено?!
    съгласна съм!! .. абе ти май мазохист си падаш .. аз лично не бих търпяла някой който да се държи с мен като с някакво л*йно (с извинение) .. щом прави така .. прави си изводи дали те харесва ..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Повече от фен
    Просто момче... Никога не можеш да ги разбереш кво искат от теб или кво чувстват към теб. .

а не,не е прост...просто въобще нямам представа кво мисли за мен....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си