- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако видите ...
Бихте ли се отвратили ако видите 2 момчета да се целуват в кафе или пък да си разменят любовни ласки- ала бала. Дайте сериозно ... замислете се ... представете си ...
Аз лично ще реагирам като пълния моралист![]()
![]()
незнам гнусно и грозно ми е... Извинявам се ако обиждам някой, всеки има право на мнение...
Та ... бъдете честни :P
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Абе би ми станало леко гнусно![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
СУПЕР ОТВРАТ ПОСЛЕ СМЯХ..
Никак няма да реагирам,майна.Дали ша са момичета или момчета,такива леви истории не ми вляят,майна.![]()
СМЯЯЯЯХХХ![]()
![]()
![]()
Badi takav kakavto si, a ne takav kakavto drugite iskat da badesh :]
Баси хомофобите сте тука. Сигурна съм че тея дето биха се отвратили при вида на целуващи се гейове, ако видят две лесбийки да се натискат няма да имат нищо против. Това е нормално нещо бе хораАз няма да реагирам никак...
![]()
Не бих ги заглеждала ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Няма да ми направи впечатление. Не ме засяга какво правят някакви си хора в кафето след като не вредят на никого.
Е добре де но няма ли да се погнуситеПървоначално написано от DIVINE_TIME
Ами не е нормално,но по-гнусно ще ми стане ако са жени (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Ами просто е странно хора от един и същи пол да се целуват, натискат или па да правят секс, природата е създала 2 различни пола затова ако не щяхме всички да сме мъже и да си се ебеме на посоки![]()
![]()
Гадно е нз ... как да го обясня :P
Еми.. какво да се гнуся..Първоначално написано от Dollystar
В смисъл, напълно хетеросексуална съм си и не бих пробвала с момиче никога.. Но хората, които са би- или хомосексуални да си правят квото искат, стига да не ме закачат мен. Иначе да, съгласна съм,че не е най-приятната гледка, но просто ще извърна глава, какво да се гнуся..
Няма да ми направи впечатление. Не ме засяга какво правят някакви си хора в кафето след като не вредят на никого.
Ти казваш че не вредят ... ок ами ако имаш малко дете, това стане пред неговите очи и то дойде да те пита какво правят ти какво ще му отговориш?Първоначално написано от slun4ice
Тая тема си я пуснала,за да си изкажеш мнението и да убедиш всички,несъгласни с тебе,че си абсолютно права,нали? Или греша?Първоначално написано от Dollystar
Не пуснах я за да видя какво е мнението ви само че ми звучи малко странно: те на никого не вредят ...
Човек просто отговаря без да се замисля ...незнам поне така ми се струва![]()
Не пуснах я за да видя какво е мнението ви само че ми звучи малко странно: те на никого не вредят ...
Човек просто отговаря без да се замисля ...незнам поне така ми се струва![]()
Ами.. то тук пак е въпрос на виждане. Аз лично мисля, че ти гей не ставаш ей така, защото е модерно или защото си го видял по телевизията.. Ти се раждаш така и аз смятам,че това си е генетично предопределено. И в този смисъл, дали детето ти ще го види или не, не би трябвало да му повлияе на неговата сексуална ориентация или на виждането му по темата. Не може пък и да ги обвиняваме тези хора,че са такива.. Живеем в 21 век и тези ограничения някакси звучат много остаряло, въпреки че аз също като цяло не мога да свикна с хомосексуализмът. Странен ми е, да. Изглежда ми антиприродно. Обаче щом това е начин на живот за някои хора, кои сме ние да ги съдим? И относно питането ти, да, мисля,че не вредят на никого.Първоначално написано от Dollystar
![]()
Е то това дете трябва да е малоумно че да ме пита какво правятПървоначално написано от Dollystar
![]()
Ако все пак се случи такова нещо ще му кажа това което бих казала и ако види една хетеросексуална двойка и ми зададе върпоса а именно че хората като се обичат се целуват и в това няма нищо лошо.
И повярвай ми интересувала съм се достатъчно от темата и сексуалната ориентация се определя още по време на бремеността така че никой хомосексуален човек не е виновен за това. Ако трябва изобщо да се търси вина то тя е у родителите.
Да,разбрахме,че така мислиш.Ако искаш да чуеш мнения е друг въпросПървоначално написано от Dollystar
Изобщо не ми пука защо са такива,каквито са.Ма изобщо.Те дали си мислят за мен?Дали се чудят що съм такава и онакава?!Не мисля..
Ако някой ти е неприятен за гледане,се обърни на другата страна.
Ако пък искаш да пуснеш тема,пусни я и не се опитвай да си налагаш мнението.![]()